Cu puțin timp înainte de lockdown-ul planetar, mi-a venit ideea să-i adun laolaltă pe toți cei alături de care am realizat proiecte legate de cărțile și evenimentele mele. În cei șase ani, de la apariția primei mele cărți „Zilele amanților” și primul volum din seria care a adunat o comunitate mare și simpatică, au fost mulți producători. Era o idee care îmi încolțise în minte și s-a dezvoltat încurajată de prieteni. Am luat legătura cu Mădălina, care se ocupă de site-ul meu, și i-a plăcut ideea, dar au venit pandemia și carantina. „Nu-i nimic, am timp mai mult să culeg toate datele și să stau de vorbă cu fiecare în parte.”, mi-am spus. Și am început să le strâng, am constatat că am avut dreptate, au fost mulți oameni în jurul meu în acești șase ani de scriitură. Împreună cu Mădălina am organizat totul pe categorii și a ieșit o lume pe care am numit-o Amantmania&more, pentru că scânteia a fost prima carte, iar întreg entuziasmul din timpul călătoriei care a urmat s-a hrănit cu energia cărților. Pentru că este mai mult decât un raft cu cărți scrise de mine și lansate fizic în diverse locuri (19 orașe în țară, 11 peste hotare), este o stare de spirit. Pentru că am vrut să nu uit și să nu se piardă acești oameni grozavi. Mi-am zis că merită un loc nu doar în inima mea, ci și pe o platformă, unde să-i vadă cât mai multă lume. Toți sunt producători români, profesioniști, și merită susținere! Și sigur am omis pe cineva, dar îl aștept cu drag să mă tragă de mânecă 🙂 Vor fi și alte secțiuni, foarte curând.

Amantmania&more este un proiect la care am lucrat când stăteam cu toții în casă, și pe care am avut timp să-l punem la punct în detaliu. De aceea îl asociez cu o mare schimbare. Este un gest de recunoștință pentru toți cei care au avut încredere în mine. În lumea Amantmania-&more găsiți parfumurile Cati și Mircea (trei variante), cu esență din Franța, bijuteria Lebăda lui Zoran creată de Ostara, perle de la Cadourisiperle.ro, săpunul „Păsărica fericită” de la Luthelo, cremă de la Skinemma, colecțiile de haine și pijamale by Gio Tara inspirate de personajele cărților Amanții, colecția de picturi semnată de Dana Beleiu, vinul spumant Valentin creat de George Chendi, rețeta tortului savuros „Zilele amanților” creată de Gina Bradea, noutăți despre one woman show-ul „Zilele amanților”, pus în scenă de Teatru la infinit. Toate produsele pot fi comandate online direct de la producător, vă sugerăm și idei de cadouri la prețuri promoționale, iar tot ce aveți de făcut este să intrați în lumea Amantmania&more și să alegeți ce  vă place sau, pur și simplu, să priviți!

Cu această ocazie am văzut că nu am mai postat din ultima zi a anului trecut, dar vă spun sincer că nu știu când au trecut toate aceste luni! Am lucrat la mai multe proiecte, unele se află încă în derulare, dar acesta mi-e tare drag, cuprinde o parte din trecutul meu apropiat care mi-a adus bucurii și de care sunt mândră! Dacă e vremea schimbărilor, să ne bucurăm împreună!

Bine ați venit în lumea Amantmania&more!

Ne găsiți pe acest site în meniu, pe Facebook și pe Instagram @amantmaniandmore.