Corina Ozon este absolventă a Facultății de Filologie, sectia română-franceză, Universitatea Timișoara, și a Facultății de Jurnalism și Știintele Comunicării, Universitatea București. În prezent, este doctorandă în anul 1 la Școala Doctorală în Științe ale Comunicării, Universitatea București.

„Timişoreancă adoptată cu dragoste de Bucureşti, Corina Ozon are 10 ani de jurnalism de investigaţie în presa scrisă (ziarul Ora) şi televiziune (Antena 1) şi un update de 2 ani în producţie TV (Intact Media Group). Convertită de alţi 10 ani la PR&Comunicare, pe care le gestionează în prezent la CN Imprimeria Naţională SA. Absolventă a Programului MBA INDE-CNAM Paris, promoţia 2010, şi mamă de studentă, Iulia, sunt cele două lucruri cu care se mândreşte cel mai mult, alături de reușitele din plan literar.
În 2014, debutează cu romanul „Zilele amanţilor“ (ed. Herg Benet), carte începută pe blogul personal, în stadiul de postare spre relaxarea cititorilor, care au cerut după fiecare episod o nouă continuare. În scurt timp, romanul a avut un succes fenomenal, devenind un must have al cititorilor activi pe rețelele de socializare și motiv pentru propriile întâlniri ale fanilor, inspirând în același timp evenimente din domeniul fashion și business, iar o linie de parfumuri primind numele personajelor principale din carte. În 2015, romanul are parte de două continuări, „Nopțile amanților“ și „Amanții 3.0“ (ed. Herg Benet), receptate de către public la același nivel de entuziasm și intrând și ele în topurile de vânzări ale librăriilor. Campania de promovare a trilogiei Amanții a fost recompensată cu Silver Award for Excellence la Gala PR Award 2015.
Din 2016, coordonează proiectul 35+, by Corina Ozon, reprezentat în online de site-ul dupa35.com, al cărui concept se află la baza povestirilor din volumul „Până când mă voi vindeca de tine“. În noiembrie 2016 a lansat la Târgul de carte Gaudeamus romanul „Tentații”. În mai 2017, publică „Divorțurile amanților”, al patrulea volum din seria „Amanții”.” (Prezentare autor, editura Herg Benet)

 

  • În octombrie, 2017, publică și lansează cartea „Despre iubire, cu instrucțiuni de folosire”, la Editura Univers.
  • În iunie, 2018, lansează un nou roman, „Codul lui Zoran”, într-un registru diferit, care ajunge rapid la inimile cititorilor.
  • În luna iunie 2016 are loc prima ieșire în diaspora română, la Londra, la invitația grupului de voluntari Romanians love books, la biblioteca Wembley Civic Centre. În același an, în luna noiembrie, m-am întâlnit cu românii din Madrid, iar în iunie 2017, am lansat cărțile în comunitatea românilor din Torino.
  • În perioada 16- 27 noiembrie 2017, am organizat un turneu în Canada, zona Ontario și Montreal, unde am avut o serie de întâlniri cu cititorii români din diasporă.
  • Din iulie 2017, dețin atestat de Consilier de Dezvoltare Personală.
  • Din 2018, furnizor de conținut pentru emisiunea „Totul pentru dragoste” (Antena 1) și Agenția de presă DIASPORA AZI, care preiau poveștile publicate pe siteul 35+, by Corina Ozon- dupa.35.com.
  • Pe 16 martie 2018 – întâlnire cu românii din Roma.
  • Perioada 3-29 mai 2018: Turneu in SUA si Canada- evenimente in Detroit, Chicago, Toronto, Montreal. La Montreal primeste cu ocazia Centenarului diploma pentru contributia la promovarea si pastrarea limbii, istoriei si culturii romane in Canada.

 

Cred că intelligence is sexy şi obişnuiesc să întreb „spune-mi ce muzică asculţi ca să-ţi spun cine eşti”. Ador ploile de vară.

Bine aţi venit!

Corina Ozon este (mai mult decat) un PR-ist cu MBA

Toate textele de pe acest blog sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe. Nici un text nu poate fi preluat fara acordul autorului si/sau mentionarea sursei !