Trailere cărți

Fanclub cărți

Din luna ianuarie 2015, a fost creat Fanclubul cărţilor „Zilele amanţilor” și „Nopțile amanților”, sub numele „True Blue- Amanții 24/7”, care interacţionează online, organizează întâlniri și lansări în țară. Membrii sunt cititori din ţară şi străinătate, schimbă zilnic şi la orice oră impresii, glumesc, aduc în dezbatere subiecte delicate, îndrăzneţe şi tabu. Odată cu apariția comunității 35+, conținutul grupului s-a dezvoltat ca platformă de cărți și bloguri, sub numele de „Cititori de cărți și bloguri TRUE BLUE, by Corina Ozon”.

Vezi evenimentele fanclubului

Feedback de la cititori

„” Zilele amanţilor” poate fi privită şi ca o radiografie a societăţii contemporane. Sunt personaje cu care ne indentificăm amicii sau chiar pe noi înşine. Întâlnim situaţii de triunghi amoros din Commedia dell’ arte ajustate dupa tiparele zilelor noastre. Corina Ozon are umor, nerv şi mai ales forţă a scriiturii. Impresionează prin puternica tuşă a creionării caracterelor. E un fel de Hortensia Papadat- Bengescu a zilelor noastre.” (Candice Dragotă)
„Cartea ta a ajuns și în Teheran. Am mers în parc și am citit-o, râdeam ca nebuna, de se uitau toți la mine. Mulțumesc pentru două ore de râs cu lacrimi.” (Andreia Akbari, Iran)
„Fiecare capitol te învârtește într-un carusel criminal de nebunesc de aventuri suculente” (Marius Stan)
„Recunosc cã am cam abandonat în ultima vreme paginile diverselor cărți în favoarea serialelor polițiste. Dar scriitura Corinei mi-a amintit de ce iubesc mirosul paginilor tipărite.” (Elena Șerban, România TV)
„Nu am citit de mult timp o carte cu atâta plăcere și nerăbdare. Intuiesc o reacâie identică și din partea voastră, cei care nu ați citit-o încă. Eu încă mai râd când îmi revin în minte unele pasaje” (Adrian Panait)
Vezi toate părerile