Amantmania & more

Prima carte publicată „Zilele amanților” (apărută la Editura Herg Benet în anul 2014) a cunoscut un succes atât de rapid, încât s-a transformat în cinci ani în seria „Amanții”, care cuprinde cinci volume.

Seria de carte a prilejuit întâlniri între fani și evenimente în diverse orașe, în cadrul cărora s-au născut proiecte inspirate de poveștile și personajele cărților. Astfel au apărut parfumurile Cati și Mircea, o colecție de rochii cu numele personajelor feminine, o colecție de pijamale, pandantivul „Lebăda lui Zoran” inspirat de intriga romanului „Codul lui Zoran”, tricouri personalizate, produse de cosmetică, și picturi. În anul 2019 a fost pus în scenă one-woman-show-ul „Zilele amanților”.

Dincolo de amintirile memorabile generate de aceste acțiuni, rămân eforturile reale ale unor oameni care au fost și sunt aproape de cărțile mele. De aceea m-am gândit să cuprind în același loc toate aceste produse create cu emoție și bucurie, sub numele „Amantmania & more”, cu trimitere la debutul publicistic care a produs acest entuziasm.

Vă invit în lumea Amantmania & more, de unde sigur nu veți pleca fără o emoție împachetată!

Corina Ozon