Corina Ozon

Colecționar de povești, hacker de minți și sentimente, furnizor de stări.

Experiența YOU de la Arad: dezghețul

      La Arad a fost frumos, am revăzut oameni dragi, i-am cunoscut și pe alții care mi-au devenit și ei dragi. Reamintesc că am fost acolo atât pentru lansarea romanului „Tentații” (pentru care nu aveam emoții, am mai fost acolo cu cărțile și am deja un nucleu de cititori, de fiecare dată a fost bine), dar mai ales pentru modulul pe care l-am susținut în cadrul programului de dezvoltare personală, YOU. Proiectul aparține unui tânăr arădean, pe nume Paul Micșa, iar povestea lui o găsiți aici. Am acceptat invitația de a vorbi la acest modul, pe care l-am intitulat „What You love”, pentru că promovează schimbarea, care începe cu fiecare dintre noi. Am vorbit două seri (7 și 9 februarie, la Biosweets) despre relațiile complicate care ne țin pe loc și ne opresc din evoluție. Am constatat cu bucurie că oamenii își doresc să vorbească, astfel am aflat povești de viață diverse: divorțuri, singurătate, relații toxice, dar și cupluri căsătorite de peste 20 de ani și care încă se iubesc. Vă spun cu mâna pe inimă că fiecare om are povestea lui, care-l doare, și, dacă găsește momentul oportun, se eliberează. Dialogul dintre oameni este primordial, prin el se deschid supape și se ridică văluri de pe ochi. Puterea cuvintelor e mare și merge până acolo încât poate șterge lacrimi de pe obraji și să transmită îmbrățișări. La început, cei prezenți au stat cumva în așteptare, dar, după ce am vorbit și din propria experiență, atmosfera s-a dezghețat. Fiecare dorea să spună despre persoana sa și ceea ce i-a provocat traume. Agățări emoționale, cercuri neînchise…Am fost la acest modul în calitate de scriitor, am vorbit despre relații din perspectiva cărților scrise de mine și a textelor de pe siteul 35+, care încearcă să acopere toate variantele de impas în legăturile interumane. M-am bucurat că dintre cei prezenți la modul erau și cititori ai cărților mele. Și, dacă a venit vorba de cărți, pe 8 februarie, între module, am lansat romanul „Tentații” (unde veți găsi de asemenea teme ce privesc relațiile și schimbarea), la Boeme Teatru, o cafenea drăguță din incinta Teatrului „Ioan Slavici”. Un prilej să mă reîntâlnesc cu cititorii arădeni. Cei care nu au putut ajunge m-au rugat să le duc eu cartea sau au venit prin intermediari cu cărțile pentru autograf. Evenimentele au fost suținute mediatic de postul de radio JOY FM, unde am fost invitată, și de ziarul aradon.ro.

Modulele YOU reprezintă pentru mine o experiență nouă care va deschide noi drumuri, nu doar în Arad. Sesiunea YOU continuă încă zece săptămâni, pe diverse domenii. Eu am spart gheața, iar săptămâna viitoare va vorbi chiar Paul Micșa From Me to You, adică direct la țintă. Eu le mulțumesc celor care au fost alături de mine, mulțumesc, Paul, pentru invitație, și felicitări echipei YOU! Mulțumesc, Mihaela Livia Popa, pentru cuvintele frumoase spuse la lansare, și mulțumesc cititorilor ! Și tuturor o urare: Be YOU!

Foto Adriana Furdui

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 12/02/2017 de în Evenimente/Media şi etichetată , , , , , , , , , .

Arhive

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 3.150 de urmăritori

Răsfoieşte-mă

Follow Corina Ozon on WordPress.com

Blog Stats

  • 375,684 hits
ARTĂ FOTOGRAFICĂ: WWW.ALEXMAZILU.RO/CANVAS/
Februarie 2017
L M M M V S D
« Ian   Mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Drepturi de autor

Toate textele de pe acest blog sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe. Nici un text nu poate fi preluat fara acordul autorului si/sau mentionarea sursei !
35+, by Corina Ozon

No matter the distance, there are connections.

A Study in Sarcasm

Ain't I a stinker?

DRAGOS G. CALINESCU - de la silabe la artă

DRUMUL UNUI PÂRÂU CĂTRE OCEAN

Cafeaua de dimineata

Cuvinte dintr-o ceașca de cafea

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

La margine de timp

Credinta te poate ajuta sa muti muntii din loc, iar dragostea te ajuta sa ii treci...

dana moica

photography

IMENSITATEA IUBIRII CU MARIA BOTNARU

Port cuvântul, că-i sunt omul, care-i duce-un rost, ca pomul: Nu-i pe lume armonie mai înaltă și mai vie, ca frumoasa POEZIE! Maria BOTNARU

omintecreata

nimic nou si totusi...poate

domnu' io

Courage doesn’t always roar. Sometimes courage is the little voice at the end of the day that says I’ll try again tomorrow. ~Mary Anne Radmacher

V. Mior Gavrilan, un neîmblânzit

aici despre anti/de/socializare, apostazie, mizantropie, nihilism, neniism, miorism sau despre iluzia libertăţii

Gino Stefan

Contemporary artist

cuvinte23

intr-o lume îmbâcsită de material o mai fi loc pentru vis?

BUCUCICRISTINA

Vrei să fii original? Atunci fii tu însuți. . .

%d blogeri au apreciat asta: