Corina Ozon

Colecționar de povești, hacker de minți și sentimente, furnizor de stări.

Relații complicate cu Tentații la Arad

you

       Marți, 7 februarie, plec la o nouă întâlnire cu arădenii și abia aștept, pentru că toate evenimentele pe care le-am avut în Arad au fost frumoase. De data aceasta, voi pleca cu dublu scop: pe 7 și 9 februarie voi participa la modulele YOU, ca să vorbesc despre relații complicate. Titlul modulului meu este „What You love” și se va desfășura la „Biosweets”, de la ora 18,30. Voi spune mai multe imediat. Dacă tot mă aflu la Arad, nu puteam rata ocazia de a lansa romanul „Tentații”, de altfel la cererea cititorilor de acolo, care m-au primit atât de cald de fiecare dată. Ne vom vedea cu „Tentații” la Boeme Teatru, miercuri, 8 februarie, ora 18, cum altfel?, pe Calea Revoluției nr. 103. Vor fi alături de mine scriitoarea și medicul Otilia Țigănaș, scriitoarea Mihaela Livia Popa și Paul Micșa.

Revenind la YOU, este o invitație care mi-a fost adresată de anul trecut, de către Paul Micșa, fondatorul acestui proiect de dezvoltare personală. Am acceptat calitatea de speaker, nu pentru că Paul și Mihaela îmi sunt prieteni, ci și pentru că mi-a plăcut modul în care ei prezintă cu ce vin diferit. Mi-a plăcut stilul lor relaxat și diversitatea domeniilor: comunicare, fashion, design, life style, body language, branding. Sunt mai mult decât cursuri, sunt împărtășire de experiențe. De fapt, proiectul YOU 2.0 așa a și pornit, dintr-o experiență trăită de Paul: „În urma cu 4 ani, Paul, era un om simplu, condiție modestă, resemnat de faptul că e gras si urât, condus de societate în viață. Pe scurt, Paul era bărbatul care nu avea încredere în el și care spunea că lumea trebuie să-l placă așa cum este, gras și mediocru. Ce pot să spun este că, la un moment dat, într-o dimineață, s-a produs un click. Mă uitam în oglindă și m-a apucat greața de mine. De acolo a început schimbarea mea. Am început sa ma interesez de aspectul meu, despre ce înseamna să fii un gentleman, și încet, încet am dat jos din măștile false pe care le aveam. Pot spune că a fost foarte grea schimbarea și drumul a fost destul de lung, însă astăzi pot spune că Paul Sergiu este total alt om, un om care are grijă de el, de imaginea lui, și da, nu mai poartă măștile societății în care trăim. Sentimentul acesta de a fi liber este înălțător. Vă provoc să vedeți și să simțiți și voi libertatea. Be YOU!”.  Iar eu vă aștept să vorbim despre relațiile care ne blochează evoluția sau cum distingem ce ne face bine de ceea ce ne face rău în sentimente. Aștept povești de viață, sunt sigură că va fi interesant. Va fi o experiență interesantă pentru mine de a-i asculta pe oameni și de a le vorbi. Este momentul in care scriitorul își filtrează viața ca om, iar omul îi furnizează hrană scriitorului.

Așadar, 7 și 9 februarie e YOU, Biosweets, ora 18,30. Detalii găsiți aici. Iar 8 februarie e despre romanul „Tentații”, la Boeme Teatru, ora 18. Veți putea lua cărți cu autograf și vom sta de vorbă. Intrarea e liberă. Arad, AMR 2 zile!

tentatii-arad-2017

Anunțuri

Un comentariu la “Relații complicate cu Tentații la Arad

  1. Pingback: Experiența YOU de la Arad: dezghețul | Corina Ozon

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 05/02/2017 de în Evenimente/Media şi etichetată , , , , , , , , , .

Arhive

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 3.150 de urmăritori

Răsfoieşte-mă

Follow Corina Ozon on WordPress.com

Blog Stats

  • 375,684 hits
ARTĂ FOTOGRAFICĂ: WWW.ALEXMAZILU.RO/CANVAS/
Februarie 2017
L M M M V S D
« Ian   Mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Drepturi de autor

Toate textele de pe acest blog sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe. Nici un text nu poate fi preluat fara acordul autorului si/sau mentionarea sursei !
35+, by Corina Ozon

No matter the distance, there are connections.

A Study in Sarcasm

Ain't I a stinker?

DRAGOS G. CALINESCU - de la silabe la artă

DRUMUL UNUI PÂRÂU CĂTRE OCEAN

Cafeaua de dimineata

Cuvinte dintr-o ceașca de cafea

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

La margine de timp

Credinta te poate ajuta sa muti muntii din loc, iar dragostea te ajuta sa ii treci...

dana moica

photography

IMENSITATEA IUBIRII CU MARIA BOTNARU

Port cuvântul, că-i sunt omul, care-i duce-un rost, ca pomul: Nu-i pe lume armonie mai înaltă și mai vie, ca frumoasa POEZIE! Maria BOTNARU

omintecreata

nimic nou si totusi...poate

domnu' io

Courage doesn’t always roar. Sometimes courage is the little voice at the end of the day that says I’ll try again tomorrow. ~Mary Anne Radmacher

V. Mior Gavrilan, un neîmblânzit

aici despre anti/de/socializare, apostazie, mizantropie, nihilism, neniism, miorism sau despre iluzia libertăţii

Gino Stefan

Contemporary artist

cuvinte23

intr-o lume îmbâcsită de material o mai fi loc pentru vis?

BUCUCICRISTINA

Vrei să fii original? Atunci fii tu însuți. . .

%d blogeri au apreciat asta: