La începutul lunii, Gabriel Voicescu m-a invitat la emisiunea pe care o realizează pe Linkpress Tv- „Cuvinte și cafea”. Am acceptat cu plăcere, mai ales că invitația directă a venit de la Oana Arion, scriitoare și fondatoarea editurii UP.

Gabriel Voicescu m-a preluat de acasă cu mașina, pentru că sediul televiziunii se află undeva, în Chitila, iar în mai bine de o oră, cât a durat drumul, am făcut cunoștință și cu celelalte două invitate, formatul fiind cu trei invitați din diverse domenii, dintre care unul scriitor.

Ajunși în studio, i-am cunoscut și pe băieții de la echipa tehnică, toți profesioniști, desigur că am băut o cafea, apoi au urmat cuvintele, adică înregistrarea. Gabriel Voicescu este un moderator foarte simpatic și echilibrat, iar colegele mele de platou au fost Raluca Penuș, psiholoagă, care a împărtășit din experiența sa de lucru cu copiii, și Sidonia Doica, actriță și cântăreață, școlită la Londra, distribuită în spectacol la Teatrul Național de Operetă. Am fost impresionată de ambele invitate, atât Sidonia, cât și Raluca fiind foarte pasionate de ceea ce fac, nu vă mai spun cât de tinere și de frumoase sunt! La final, Sidonia a interpetat trei cover uri absolut senzațional. Eu, desigur, am vorbit despre scris și cărți, întreaga emisiune o puteți urmări aici: