Timpul trece prea repede și nu am mai spus despre evenimentele pe care le-am avut la București (28 septembrie) și la Timișoara (8 octombrie). Primul, la Biblioteca Metropolitană București-BMB, într-o sală foarte frumoasă, care a fost plină, în condițiile date, cu certificat verde și 50% din capacitatea încăperii. Am avut câțiva invitați grozavi, care au spus lucruri foarte interesante, nu neapărat legat de cărțile mele: Aurora Martin, despre condiția scriitoarei în România, scriitoarea Adriana Ungureanu, jurnalistul Mirel Curea, care a înclinat balanța feministă :). Moderatoare a fost Ramona Mezei, directoarea BMB, o gazdă perfectă. Au încântat atmosfera cantautorul Tic Petroșel și actorul Vlad Galațianu, și am degustat din vinurile aduse de prietenii de la SmartDrinks.ro.

La Timișoara a fost la fel de bine totul, mai ales că am revenit acasă, în orașul meu natal, după mai bine de trei ani! Evenimentul a fost găzduit de Raku Sushi, aflat în Piața Unirii, mai exact în grădina interioară, iar invitații au fost pe măsură: Daniela Rațiu, scriitoare, Cosmin Neidoni, scriitor, Ali Hadded, jurnalistă și antreprenoare, Cristian Luțescu, coach. Moderatoare, buna prietenă Noemi Varga. Actorul Otniel Floruț a lecturat un capitol din „Carantina amanților”, iar Cristian Săftescu- Jescu a cântat câteva melodii acompaniat la chitară. A fost o călătorie plină de bucurii, mi-am revăzut colegii din școală și liceu, am cunoscut o femeie foarte faină, pe care o știam de pe Facebook, și care m-a ajutat cu locația evenimentului, apoi am fost la petrecerea de ziua ei, Ramona Valent. Am stat în centrul orașului, la Hotel Timișoara, și, desigur, nu mi-a ajuns timpul să merg peste tot unde aș fi vrut. Mi-am promis o vacanță anul viitor doar pentru Timișoara.

Nu știu dacă până la sfârșitul anului voi mai avea evenimente fizice, având în vedere contextul, dar puteți comanda cărțile mele de pe site-ul meu și vi le voi trimite cu drag și cu autograf personalizat.

Sunt șanse să mai apar online, dar voi anunța din timp. Revin curând cu un articol despre prezența mea la „Serile Ibooksquare”.