Ultima carte scrisă de mine a fost publicată în octombrie 2019, romanul „Dincolo de furtună”. Continuarea seriei „Amanții” m-a resuscitat din punct de vedere literar. Îmi era dor să scriu, să interacționez cu cititorii, să urmăresc cum pleacă în lume cartea.

Anul trecut, după perioada de lockdown, am fost întrebată de mai mulți cititori dacă și amanții se află în carantină și ce fac. Astfel a apărut volumul șase „Carantina amanților”. La fel ca și celelalte cinci volume este o cronică a vremurilor noastre, în care ne regăsim cu toții. Desigur, nu am abandonat umorul, oamenii au nevoie de optimism și de relaxare! Am scris această carte și ca să consemnez vremurile inedite prin care am trecut și trecem, ca să nu uit. Restricțiile, avalanșa de știri, criza sanitară, teama, dar și hazul, toate sunt cuprinse în carte. Cati, Mircea și Teo trec prin anul pandemic 2020, iar de șapte ani povestea lor e urmărită cu fidelitate.

Sunt foarte bucuroasă și de entuziasmul cu care a fost primită cartea, deja sunt asaltată de cereri, cartea cu autograf poate fi comandată de la mine aici.

Volumul va ajunge curând și în librării.

Vă mulțumesc pentru fidelitate și pentru mesaje, și îi mulțumesc editorului Alex Voicescu pentru colaborarea din acești ani. Când pregăteam pentru tipar prima carte „Zilele amanților”, în 2014, nu ne gândeam că va fi o serie de șase volume! Lectură plăcută!