Când am început să mă gândesc mai serios să realizez un podcast, pentru că e o idee veche, nu știam dacă voi putea face mai multe episoade, dacă va plăcea, dacă voi avea timp, iar invitații vor accepta să intre în dialog cu mine. În luna octombrie m-am decis, m-a încurajat mult și fiica mea, Iulia, care e vlogger cu experiență deja, canalul ei de YouTube are zeci de mii de followers…Contează mult să-ți sufle în aripi cineva tânăr 😀 Scopul meu nu a fost și nu e să număr like-urile sau vizionările, dacă se uită zece oameni, pentru mine contează. L-am rugat pe Andrei Solomon, cu care colaborez de câțiva ani, să-mi facă un generic și m-a ajutat. Mulțumesc! 🙂

Primul podcast l-am avut cu actrița Iulia Popa, cea care i-a jucat pe Cati, Mircea și Teo în one-woman-show-ul „Zilele amanților”. A fost de acord să spargă gheața și îi sunt recunoscătoare că a avut curaj. Episodul a fost foarte bine primit, având în vedere că eu nici nu promovez acest podcast, îl las să vină firesc și să ajungă singur unde trebuie. Astfel, de pe 24 octombrie 2020, am tot filmat, editat, făcut teasing, pentru că eu mă ocup singură de tot. Este o relaxare și o bucurie să mă întâlnesc astfel cu oameni și să povestim. Nu știu cât voi face acest lucru, cât voi avea timp și dispoziție. Deși timpul la mine este o mare problemă de câțiva ani… Iar a doua curajoasă a fost buna mea prietenă Dana Săvuică, care a avut încredere și s-a lăsat pe mâna mea, fără să clipească.

Aproape 308 minute, peste 5 ore (x3, editarea) 9 săptămâni, 11 podcasturi, 12 oameni excepționali cu povești adevărate și pline de speranță, oameni care fac lucrurile să (te) miște. Am fost în dialog cu Sibiu, București, Torino, Tulcea, Tenerife, Cluj, Satu Mare. Totul a fost posibil și le mulțumesc din suflet prietenilor care și-au făcut loc pentru mine și au acceptat invitația la podcasturile mele: Iulia Popa, Dana Săvuică, Mihaela Dumitru, Loredana Kaschovits, Alina Popa, Veronica Soare, Gina Bradea, Gio Tara, Gabriela Crețu, Gilda Popescu. Andrei Țigănaș, Dana și Marcel Marc (în ordinea apariției)! Mulțumesc pentru generic, Andrei Solomon!
Aici puteți vedea o retrospectivă, ne revedem curând cu alți invitați-poveste! La mulți ani!
Podcasturile pot fi urmărite integral pe canalul Youtube/Corina Ozon.