Pe 29 ianuarie am avut primul atelier Infuzia de povești din noul an și a doua ediție. Tema a fost Despre alegeri și începuturi. Cum au fost și unde sunt acum? De data aceasta am avut o invitată-storyteller, jurnalista și bloggerul Paula Rusu, care ne-a spus o poveste tulburătoare despre boala prin care a trecut și care aproape a izolat-o social, cum s-a luptat cu mentalitatea unor oameni și cu lipsa educației unora dintre ei. Însă aceste schimbări din viața ei i-au dat un alt start către o activitate vizibilă pe site-ul ei, unde se dedică subiectelor din sănătate. Mai mult, de curând și-a deschis propria televiziune online, „Live cu Paula din sufragerie”, care se difuzează în fiecare joi și poate fi urmărită pe Facebook. Paula Rusu a militat ani la rând pentru o Lege a tuberculozei în România, iar eforturile sale au dat roade: în noiembrie anul trecut proiectul s-a concretizat. Povestea Paulei i-a captivat pe toți cei prezenți la InFusion Bistro Sports and Bar, veniți în număr mare.

Colega mea de atelier Infuzia de povești- scriitoarea Cristina Nemerovschi a povestit cum a lăsat jobul dintr-o corporație și s-a dedicat scrisului. Noi am anunțat în avans că vom asculta și povești din public pe care le vom vota și premia. Am avut patru povești inedite: Monica Ramirez, scriitoare, care a povestit despre căderea avută după naștere, prin acumularea unor kilograme care i-au schimbat corpul de balerină, și cum a făcut terapie prin scris. Alex Linca, un tânăr care la 18 ani a creat o rețea de internet de cartier atât de eficientă încât a fost cumpărată de un operator cunoscut de cablu, la 32 de ani e antreprenor. Doina Cionga Cărăușu, care înainte de 89, din cauza unor evenimente neplăcute, a renunțat la facultate și s-a dedicat Animafilm. Marco Badea, care după pierderea fetei pe care o iubea, s-a regăsit în spiritualitate și scris. Cea mai votată poveste a fost cea a Monicăi (care a primit un tricou imprimat Rockstar), dar premiile de recunoștință merg către toate poveștile, chiar și cele nespuse. Pentru că vom continua seria Infuzia de povești, la care vă vom invita de fiecare dată. Legăturile care s-au creat în atmosfera din seara aceasta sunt de neprețuit. Iar acesta este farmecul conectării oamenilor.

Pentru luna februarie pregătim o nouă întâlnire cu tema Sentimente și dependență. Când iubesc, când nu mai pot fără iubire și vom avea un invitat, deja confirmat. Deocamdată e surpriză 🙂 Intrarea e liberă și vom anunța curând data exactă.

Vă reamintim că vom lansa și întâlniri pentru cei care doresc să creeze conținut, fie că sunt bloggeri sau nu, prima temă fiind despre Cum îmi spun povestea care personalizează blogul? Acest tip de ateliere va fi cu taxă, iar locurile sunt limitate. Înscrierile se fac prin formularul de contact al site-ului Infuzia de povești. Detalii găsiți aici. 

Vă invităm să ne urmăriți pe site-ul Infuzia de povești pentru a afla noutăți. Vă așteptăm în același loc, InFusion Bistro Sports and Bar, din Piața Universității, str Ion Ghica nr 2, vizavi de Cinema Pro, căruia îi mulțumim pentru găzduire!