Am avut un an bun, nici nu știu cu ce să încep. Dar pot să spun că tot ce mi s-a întâmplat a fost o continuare firească a acțiunilor din anii precedenți. Am publicat două cărți la Editura Herg Benet, „Codul lui Zoran” și volumul 5 din seria „Amanții”- „Drumurile amanților”. Am revenit în Canada și la Londra, am fost în America, la Roma și Viena, la întâlniri cu cititorii. Am avut timp și pentru familia mea, am fost la Varșovia și la Bistrița. În toamnă am intrat la Școala Doctorală în Științe ale Comunicării, Universitatea București, și am fost admisă și la doctorat în cotutelă la CTS-Iarsic CORHIS EA 7400 (Communication, Ressources Humaines&Intervention Sociale) la Universitatea Paul Valéry, Montpellier. Am în geantă două legitimații de student și acest lucru îmi dă aripi 🙂 Am cunoscut oameni minunați și încă învăț de la ei.

La sfârșitul anului am avut prima întâlnire Infuzia de povești, care plănuiesc să fie o serie de ateliere pe subiecte de larg interes, un proiect pe care-l realizez împreună cu scriitoarea Cristina Nemerovschi. A fost bine primită prima ediție și o pregătim pe cea din ianuarie 2019, unde vom vorbi despre Începuturi și alegeri. Tematica se va diversifica și intenționăm să ajungem și în alte orașe, deoarece e un concept de atelier mobil.

Deja s-au anunțat evenimente, primul e deja stabilit pe 18 ianuarie, la Iași.

Desigur că scriu, deși e tot mai greu cu timpul. Nu că până acum ar fi fost mai ușor…

Știu că nu toată lumea a avut un an ușor, dar se obține ceva durabil fără efort? Nu cred. Pe de altă parte, am avut confirmarea că cel mai important, după sănătate, este să-ți menții echilibrul. Toți purtăm pe cap o coroană imaginară, care ne reprezintă rolul asumat. Important e să știi cum să o porți, astfel ca ceilalți să nu vadă stânjeneala sau diferența între ceea ce ești și ceea ce vrei să arăți. Cu alte cuvinte, să fie pe măsura ta. Mi s-a confirmat că, dacă ai sufletul deschis, nu înseamnă întotdeauna că ești naiv. Și un alt lucru frumos care mi s-a întâmplat sunt prietenii alături de care am mai străbătut un an.

Nu-mi mai fac planuri multe, vreau să mă las surprinsă de acest 2019 🙂

Vă mulțumesc și vă doresc să aveți curaj! La mulți ani!

Foto Eclipa.studio