Corina Ozon

Colecționar de povești, hacker de minți și sentimente, furnizor de stări.

Următoarea escală: Torino

afis Torino

         Afară plouă și pe ferestrele deschise vine mirosul de tei. Ploile de vară se numără printre preferatele mele și nu putea fi o stare mai bună pentru pregătirea unei călătorii. Mâine voi pleca spre Torino pentru a duce cărțile mele la cititorii români de acolo. Ajung pentru prima oară în acest oraș, unde se înregistrează cea mai mare densitate de români, adică 46% din numărul total al străinilor. Povestea plecării mele a fost așa: într-o seară de primăvară, o fată, Andreea Ferenț, mi-a scris să mă întrebe dacă aș vrea să vin la Torino, pentru că dorește să organizeze evenimentul. I-am răspuns afirmativ, cum alfel? :), iar ea s-a mobilizat împreună cu alte două prietene, Iulia Grigore și Naty Popescu. Astfel că în scurt timp, mi-au comunicat că este totul pregătit și se vor ocupa de promovare. Nu le cunosc pe niciuna dintre ele în real, știu doar că mi-au citit cărțile și că, pe lângă programul lor de serviciu și treburile de acasă, și-au alocat timp să pună la punct întâlnirea mea cu cititorii români din Torino. Știu că au contribuit și alte persoane la acest eveniment, le voi cunoaște și voi scrie pe îndelete după ce mă voi întoarce acasă. Un partener de nădejde este Radio Torino Internațional. Iar mulțumirile mele se îndreaptă și către firma de transport Tabita Tour, care a avut grijă ca pachetele cu cărți să ajungă în siguranță la destinație. Mulțumesc, Sorin Cehan, pentru interviul luat în Gazeta românească!

Este a treia mea ieșire în afara granițelor țării în calitate de autor, după Londra (fix acum un an) și Madrid (în noiembrie 2016). Se prefigurează încă una până la sfârșitul anului, iar eu acum simt bucuria întreagă. Partea minunată este că invitațiile în toate aceste orașe mi-au fost făcute de persoane pe care nu le-am cunoscut în real, iar ceea ce ne legau erau cărțile mele. Desigur că am creat legături frumoase, comunicăm și azi, de aceea eu cred în oameni, iar la Torino merg cu inima deschisă pentru că sunt primită de inimi deschise. Voi duce toate cele șase volume scrise de mine: seria „Amanții” („Zilele amanților”, „Nopțile amanților”, „Amanții 3.0”, „Divorțurile amanților”), „Până când mă voi vindeca de tine” și romanul „Tentații”, toate publicate la Editura Herg Benet. Partea interesantă este că recenta carte „Divorțurile amanților”, lansată la Târgul de carte Bookfest, în luna mai, are prima ei ieșire în lume într-un context adecvat: de curând, în Italia au fost aprobate separările rapide și a fost un record de cozi la divorțuri, care, așa cum se știe, puteau dura și ani.

Abia aștept să ajung la Torino și să-i cunosc pe cititorii români, pe fetele inimoase care s-au zbătut ca totul să fie bine. Voi duce și Adesgo în Italia, care este alături la evenimentele mele, prin bunăvoința altei inimoase, Corina Gaftoi, dar și tricouri cu texte din cărțile mele și parfumuri de la Marcman. Presimt că mă voi întoarce cu niște povești de viață autentice pentru Corina Ozon Connections 🙂

Așadar, 11 iunie, ora 17, e Torino!

19022651_1562763443757594_1290685453_o

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 09/06/2017 de în Evenimente/Media şi etichetată , , , , , , , , , , .

Arhive

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 3.157 de urmăritori

Răsfoieşte-mă

Follow Corina Ozon on WordPress.com

Blog Stats

  • 378,190 hits
ARTĂ FOTOGRAFICĂ: WWW.ALEXMAZILU.RO/CANVAS/
Iunie 2017
L M M M V S D
« Mai    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Drepturi de autor

Toate textele de pe acest blog sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe. Nici un text nu poate fi preluat fara acordul autorului si/sau mentionarea sursei !
35+, by Corina Ozon

No matter the distance, there are connections.

A Study in Sarcasm

Ain't I a stinker?

DRAGOS G. CALINESCU - de la silabe la artă

DRUMUL UNUI PÂRÂU CĂTRE OCEAN

Cafeaua de dimineata

Cuvinte dintr-o ceașca de cafea

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

La margine de timp

Credinta te poate ajuta sa muti muntii din loc, iar dragostea te ajuta sa ii treci...

dana moica

photography

IMENSITATEA IUBIRII CU MARIA BOTNARU

Ce poate fi mai frumos ca poezia și mai dulce ca iubirea?

omintecreata

nimic nou si totusi...poate

domnu' io

Courage doesn’t always roar. Sometimes courage is the little voice at the end of the day that says I’ll try again tomorrow. ~Mary Anne Radmacher

V. Mior Gavrilan, un neîmblânzit

aici despre anti/de/socializare, apostazie, mizantropie, nihilism, neniism, miorism sau despre iluzia libertăţii

Gino Stefan

Contemporary artist

cuvinte23

intr-o lume îmbâcsită de material o mai fi loc pentru vis?

BUCUCICRISTINA

Vrei să fii original? Atunci fii tu însuți. . .

%d blogeri au apreciat asta: