12124296_1017331448288941_878272364_o

        Așa cum obișnuiesc să fac de câțiva ani, scriu aici despre anul care se încheie, ce a lăsat bun, ce a aruncat ce nu a trebuit, pentru că astfel simt că e modul meu de a mulțumi lucrurilor care mi s-au întâmplat și oamenilor care m-au ajutat să devin. Așa cum scriam și anul trecut pe vremea asta, nu mă bucur că trec anii, dar învăț să mă bucur de fiecare clipă care îmi creează o stare de bine. Și anul 2016 a fost generos cu mine, am publicat două cărți deja îndrăgite de public- volumul de povestiri „Până când mă voi vindeca de tine” și recentul roman „Tentații”. Aventurile „Amanților” continuă să rămână în topul  vânzărilor și toate aceste realizări mă împlinesc. Am avut lansări în țară: Sibiu, Timișoara, Lugoj, Brașov, Baia Mare, Craiova, Constanța, Arad, Oradea, Cluj-Napoca. Dar partea fantastică, sau cel puțin așa părea în 2015, dar conturată ca dorință, s-a realizat. Am făcut lansări peste hotare, la Londra și Madrid, experiențe de neuitat, care mi-au deschis noi orizonturi. Am cunoscut-o pe Dana Săvuică, care mi-a devenit prietenă și cu care am avut o serie de colaborări la evenimentele sale din cadrul Caravanei naționale „Trăiește inteligent”. Mi-a fost alături și la lansarea „Tentațiilor”, pentru care a scris și o recenzie. Le-am întâlnit pe fetele minunate de la Redd`s, care m-au sprijinit la câteva evenimente. Cei de la Marcman și parfumurile lor îmi sunt prieteni pe viață. Comunitatea 35+ este și ea în creștere și am participat cât am putut la câteva proiecte umanitare.

Recunosc, de doi ani, de când mi-a apărut prima carte, viața mea s-a schimbat pe aproape toate planurile. Nu a fost ușor acest drum, dar a meritat fiecare moment. Am învățat mult despre răbdare, despre modestie, despre invidie, despre faptul că a face o selecție în viața ta este absolut necesar pentru a putea merge înainte. Și că nu e vorba de a uita, ci de a lăsa să se desprindă de tine ceea ce nu ți se potrivește, pentru a putea primi ceea ce se armonizează cu personalitatea ta. E o maturizare. Și să știți, fiecare om care intră în viața ta lasă ceva bun. Sunt fericită cu familia, prietenii pe care îi am, de aici și de departe, îmi îmbogățesc sufletul și îmi creează o stare de echilibru. Viața este plină de surprize, iar anul 2016 nu a încetat să mă uimească.

Pentru 2017 îmi doresc să mă bucur de tot ce am realizat, pentru că până acum pur și simplu nu am avut timp, să stau mai mult cu cei dragi și să am măcar aceeași liniște pe care am avut-o și în 2016. La începutul anului voi fi alături de micuții mei prieteni de la Școala CONIL, pentru integrarea copiilor atipici, e deja o tradiție să fiu cu ei la Festivalul integrării. Pentru cei care așteaptă continuarea „Amanților”, le spun că se scrie. Povestea merge mai departe. De asemenea, pregătesc un nou roman, total diferit față de ce am scris până acum. Am plănuit un traseu de lansări în SUA și Canada, și punem la cale întâlniri cu cititorii români din Austria și Suedia. Voi avea o colaborare interesantă cu prietenii dragi din Arad, Mihaela și Paul, care m-au invitat ca speaker la sesiunea de module „YOU”. Va fi un an provocator, așa cum îmi place mie, și important este să fim sănătoși cu toții. Dacă anul 2015 a fost „Lecția echilibrului”, anul 2016 a fost „Lecția selecției”. O evoluție firească și care pe mine m-a dus la o mai bună cunoaștere de sine. Ceea ce contează este să rămâi tu însuți/însăți în oceanul numit viață, iar puterea conectării dintre oameni este extraordinară. Vă doresc un an cu Tentații care să vă umple inima de fericire și iubire, și multă sănătate! Vă mulțumesc mult pentru mesajele legate de cărți, de scriitura mea, vă mulțumesc că citiți ceea ce scriu! Le mulțumesc celor care m-au ajutat și m-au înțeles! La mulți ani!

Foto Radu Bădoiu