SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

      Am încheiat o săptămână și o zi de la lansarea oficială a romanului „Tentații”, la Târgul internațional de carte Gaudeamus 2016, 19 noiembrie. La standul editurii Herg Benet a venit lume multă, în ciuda aglomerației și a căldurii aproape sufocantă din Pavilionul Central. Și m-am bucurat, pentru că toți oamenii aceia au venit pentru cărțile mele și pentru mine, și, dacă voi avea vreodată vreo umbră de îndoială în privința drumului meu, e suficient să-mi amintesc fețele lor în acea zi, ca să știu pe unde trebuie să merg. Moderator a fost Cristina Nemerovschi, scriitoare dragă mie și colegă de editură. Invitata specială a fost Dana Săvuică, așa cum v-am mai spus, ea a scris și recenzia cărții pentru coperta a patra a cărții. Am avut încă o dată confirmarea profesionalismului și a atitudinii impecabile a Danei și nu a fost om acolo, care să nu o placă. A vorbit despre cum ne-am cunoscut, despre carte, despre viață. Invitatul surpriză a fost Alex Zamfir, celmaibuntata.ro, care a punctat foarte bine despre rutina în cuplu. Eu nu am spus multe despre „Tentații”, pentru că îmi doresc ca cititorii să o descopere singuri și să fie la fel de devorată precum Trilogia „Amanții”. Am avut și bere la lansare, prin grija Redd`s România, am dat autografe, am făcut fotografii. Și, cel mai important, am încercat să stau de vorbă cu fiecare om care a venit la mine. A fost un eveniment reușit, cu o atmosferă de sărbătoare. De fapt, pentru mine, a fost o sărbătoare ziua lansării romanului „Tentații”, pentru că am scris cu mult suflet această carte și aș vrea să treacă prin sufletul celor care o citesc și să lase o urmă acolo, cât de mică.

       dsc_9869Miercuri am fost din nou în compania Danei Săvuică, la un nou eveniment de-al ei, din caravana națională „Trăiește inteligent”, unde particip în calitate de invitat Redd`s România. Brasserie Cotroceni s-a dovedit neîncăpătoare la prezentarea unor branduri renumite din domeniile cosmetică, sănătate, frumusețe, modă și alimentație. Am vorbit și eu despre cărțile mele și am oferit ca premii câteva bucăți de „Tentații”. De fiecare dată mă minunez câtă energie are Dana și câtă putere de a strânge în jurul ei oameni.

          Cu gânduri bune la ceea ce a fost, ne pregătim pentru următorul eveniment „Trăiește inteligent”, care va avea loc pe 8 decembrie, în Brașov, la Hotel ARO.

             Vă mulțumesc!

Foto Alex Voicescu, Cristian Gache, Replica Vedetelor Events