afis-madrid      Noiembrie se află încă sub influeța lui octombrie, când a apărut noul meu roman „Tentații”, astfel că toată luna va fi o prelungire a acestei bucurii. Dacă volumul „Până când mă voi vindeca de tine” a fost dus la cititorii români din Londra imediat după lansarea de la Târgul Bookfest, cu romanul „Tentații” lucrurile vor fi și mai interesante: va avea prima ieșire în public în afara granițelor țării, mai exact în Madrid. Astfel, pe 13 noiembrie, la ora 13, mă voi întâlni cu românii de acolo la Restaurantul Acasa Alcala, în Alcala de Henares, localitatea în care s-a născut Cervantes. Evenimentul este posibil prin grija unui grup de cititori inimoși ai cărților mele, cărora le mulțumesc. Voi duce cu mine și celelalte cărți: trilogia „Amanții” (foarte populară în rândul românilor de acolo) și „Până când mă voi vindeca de tine”. afis-tenatii-gaudeamus

Pe 19 noiembrie, ora 15, are loc lansarea oficială a romanului „Tentații” la Târgul de carte Gaudeamus, la Romexpo, în pavilionul central,  standul 221 editura Herg Benet, nivel 4.50. Invitata specială este Dana Săvuică, cea care a scris o mică recenzie pe coperta a patra a cărții. În cadrul standului va fi amenajat colțul Redd`s, care va fi cu noi pe parcursul evenimentului. Vom provoca publicul la discuții interesante și vom avea invitați surpriză. Voi dezvălui doar numele unuia: Alex Zamfir, celmaibuntata.ro. Va fi și bere Redd`s și veți putea lua cărți cu autograf de la mine.

Pe 23 noiembrie voi fi tot alături de Dana Săvuică la Brasserie Cotroceni, în cadrul Caravanei naționale „Trăiește inteligent”. Întâlnire cu branduri cunoscute, discuții interesante. Voi fi acolo, desigur, cu Tentații. Voi reveni cu detalii.

Cu atâtea Tentații, luna noiembrie va fi cu siguranță caldă pentru mine. Nu știu încă unde voi petrece Sărbătorile de iarnă sau Revelionul, însă sunt convinsă că mă așteaptă alte lucruri minunate și în luna decembrie.

eu-cu-dana