Vă amintiți de colecția de rochii True Blue, care poartă numele personajelor feminine din cărțile mele, și pe care am lansat-o în septembrie la Sibiu. Am spus atunci cum am cunoscut-o pe creatoarea ei, Gio. Pentru tot ceea ce a făcut ea cu rochiile, am zis să mă revanșez într-un fel și să o bag un pic în povestea din volumul al treilea, „Amanții 3.0”. Apare în capitolul „Amanta și petrecerea în pijamale”, unde Larisa organizează petrecerea burlăcițelor în pijamale True Blue, „create de o tipă, Gio, din Sibiu”, la care sunt invitate Cati, Cami și Clau. De la această idee, Gio a gândit o linie de Pijama Party True Blue, iar eu i-am propus să o prezentăm în cadrul lansării volumului trei la Sibiu. Am plănuit să fie pe 28 ianuarie. Dana Beleiu, o altă fană veche locală, a spus că va transpune în pictură câteva scene și personaje din trilogia amanților, în viziunea ei. Tot în „Amanții 3.0” apare și produsul „Păsărica fericită”, pe care Cati îl dă unei prietene din America. Săpunul este marca Luthelo și a fost realizat de Loredana Kashovits, tot din Sibiu și o veche prietenă.

Da, sunt foarte legată de Sibiu, iar instinctul nu m-a înșelat. Când am anunțat că facem mare lansare cu pijama party, ni s-au alăturat și alte femei, grozav de sufletiste, care m-au citit, dar pe care nu le cunoșteam. Aveam să descopăr că am foarte mulți cititori sibieni și că numărul lor a crescut fantastic din luna iunie 2015, când am fost să lansez „Zilele amanților” și „Nopțile amanților” la Welt Kultur. Iar în seara lansării, cafeneaua Geea Caffe a fost neîncăpătoare. Patronii acestui loc desprins din „undeva, cândva” sunt niște oameni extraordinari și au făcut atâtea doar ca să iasă evenimentul așa cum l-am gândit. Barmanul lor Kidd a preparat un cocktail „Amanții”, pe care Geea Caffe l-a oferit din partea casei participanților la lansare. O prezență vulcanică și savuroasă a fost cea a Anei-Maria Micu (președinta organizației „Mâini unite”). După ce mi-a făcut o introducere triumfală, a lecturat un capitol din carte cu atâta naturalețe, încât toți cei prezenți abia s-au oprit din râs. Loredana Kashovits a împărțit parfumuri marca Luthelo, cu prilejul unei tombole, Simona Holban, o altă fană mișto, a povestit cum a dat de cărțile mele. Gio a spus câteva vorbe despre colecția ei de pijamale, iar Dana a scos la lumină minunatele tablouri pictate de mâinile ei, din care a oferit și ea unul la tombolă.

Am fost foarte bucuroasă să pot cunoaște în real persoane cu care interacționam doar online și că mi-am făcut noi prieteni în Sibiu. Colecția Pijama Party True Blue a fost un succes, iar fetele nu au ezitat să le poarte la eveniment cu dezinvoltură. Desigur că a mea a fost cea mai cea, o rochie de mătase de un albastru imperial. Dacă doriți să achiziționați vreuna din pijamale sau unul dintre tablouri, le găsiți pe creatoarele lor pe Facebook.

Vă mulțumesc tuturor pentru o seară de care sigur Sibiul își va aminti!

Mulțumesc, Retroflash by Dana și Bogdan Beleiu, pentru pozele superbe! Veți vedea ce momente am avut. Călătoria la Sibiu a fost sprijinită de Continental Hotels, care mi-a asigurat o cameră mai mult decât confortabilă la Continental Forum, cu vedere în față. Servicii și mâncare fără cusur! Și, pentru că nimic nu e întâmplător, hotelul este pe culoarea…albastră 🙂

Amanții în viziunea Danei Beleiu