_40W9736

Foto Robert Ghement

         Anul acesta nu mi-am mai propus să fac turneu de lansări cu cărțile prin țară, ca în 2015, dar am răspuns unor invitații la evenimente organizate. Astfel că, deși suntem abia în luna ianuarie, mă aflu în fața unui adevărat maraton de lansări, pentru că nu am putut să-i refuz pe cei care doresc atât de mult să vin la ei cu trilogia amanților. Este vorba de „Zilele amanților”, „Nopțile amanților” și „Amanții 3.0”, apărute la editura Herg Benet, într-un ritm care m-a solicitat la maximum, dar care mi-a și plăcut. Iată care sunt orașele în care voi veni (deocamdată) :

  • Sibiu, 28 ianuarie, Geea Caffe, ora 18- lansarea va găzdui și prezentarea colecției Pijama Party True Blue by Gio
  • Craiova, 26 februarie, Târgul de Carte
  • Timișoara, 11 martie, Cafe D Arc.
  • Constanța, 9 aprilie, Barissimo.
  • Baia Mare, 15 aprilie.

Sunt în curs de organizare lansări în Brașov și Galați, pe care le voi anunța din timp. De asemenea, pregătesc împreună cu fanclubul cărților mele o petrecere cu o mare surpriză, cu ocazia unui an True Blue, pe 5 martie, la București. Detalii în curând.

Aștept semnale pentru întâlnirile cu cititorii români din Viena și Dublin. Printre aceste drumuri frumoase voi scrie la noua mea carte de povestiri „Până când mă voi vindeca de tine”, care va ieși în primăvara aceasta.

Vă mulțumesc pentru invitații și aștept să ne revedem cu drag! Să începem cu Sibiu!

În călătoriile mele, voi fi susținută de Continental Hotels România.

Afis 3(28 ian. 2016)