Pentru că a devenit o tradiție, am avut și lansarea proprie a volumului „Amanții 3.0”, pe 3 decembrie, la Tonka Soul Cafe. Nu toată lumea poate veni la lansările de la târgurile de carte, care se desfășoară pe bandă rulantă, în hărmălaie și înghesuială. De aceea prefer să organizez și evenimente separate, unde cititorii să vină relaxați, să putem discuta ca oamenii și să ne simțim bine. Și de această dată a fost multă lume și m-am bucurat, mai ales pentru că mulți dintre cei prezenți aveau deja cartea mea, dar veniseră să mă vadă și pentru autograf. Majoritatea venise direct de la job, pentru că a picat joia, sau de la alte evenimente și am trăit încă o seară frumoasă. Poate mai potolită ca în alte dăți. Nici nu e de mirare dacă ne gândim câte grozăvii s-au petrecut în ultima vreme. Nu ai cum să rămâi pasiv. Am avut parte de surprize, pentru că au venit persoane de departe, ca să fie acolo, și cine nu s-ar mândri cu asta?

Actrița Diana Dumitrescu, fană declarată a cărților mele, a dorit să fie amfitrioana serii și îi mulțumesc mult. A fost minunată, ca și Dalia Pușcă și Vero, care au cântat pentru noi. Am avut și un cititor în stele, astrologul Cristian Ioan Burchiu, care, după ce a studiat astrograma cărților, a spus că anul viitor mă așteaptă drumuri în străinătate. Să vedem 🙂 Ca să încingem un pic atmosfera, am avut un mic moment hot, o mini paradă de lenjerii, grație partenerului serii-Ronna . Am pus la bătaie și trei vouchere pentru un tratament de întinerire, oferite de Clinica Bioestetika. După ce am dat autografe, am stat la povești și am fost întrebată de volumul al patrulea 😀 Lumea e dinamică și, vorba unui prieten, nu am timp să scriu la cât de repede se citește! O parte din echipa care a realizat trailerul volumului trei a repus în scenă câteva dialoguri. Și le mulțumesc încă o dată fanilor True Blue!

Pentru că sunt întrebată de lansări prin diverse orașe, răspund aici că voi merge, însă după Anul Nou le voi plănui. Cred că este binevenită o pauză, dar de anul viitor promit câteva surprize. Cât despre continuarea aventurilor amanților nu zic nimic! 🙂

Mulțumesc, Monique Fashion, pentru rochia roșie, Lyria-povestea ta pictată, pentru minunata geantă, și Marcman, pentru seducătorul parfum!

Foto Robert Ghement