11173428_883477331712120_1692401333_n

Alex Zamfir, același cel mai bun tată, m-a provocat din nou. De data aceasta, am ”tocat” mărunt femeia:

O femeie tăcută e precum anul bisect. Dacă ai noroc. (A.Z.)

O femeie tăcută e visul oricărui bărbat. De aceea ea își va folosi tăcerea mai mult decât sexul, înainte de măritiș. (C.O.)

O femeie este prin definiție frumoasă și sensibilă. Asta până când o întrebi pe prietena ei cea mai bună despre ea. (A.Z.)

O femeie crede întotdeauna că nu e destul de frumoasă, chiar dacă bărbatul îi repetă acest lucru foarte des. Dar va zice brusc că e frumoasă la primul compliment care nu îi este adresat ei. (C.O.)

 

O femeie adoră să facă sex. Mai puțin când e în acea perioadă. Sau are o migrenă. Sau a avut o zi grea. Sau pur și simplu nu e atmosfera potrivită. (A.Z.)

O femeie, când merge la întâlnire, nu va recunoaște că merge și pentru sex. Deși ea pare mereu pregătită pentru asta. Alfel nu s-ar epila. (C.O.)

 

O femeie are încredere totală în bărbatul de lângă ea. Tocmai de aceea îi spune în fiecare zi cum să se îmbrace și ce să mănânce. (A.Z.)

Femeia este foarte atentă la hainele unui bărbat.Când este îmbrăcat cu ele. (C.O.)

 

Toate femeile sunt minunate. Întrebați orice mamă de băiat. (A.Z.)

Femeile sunt minunate, până devin soacre. (C.O.)

 

Femeia este unică. Ea poate da naștere unei alte ființe. Pentru ca apoi să-ți scoată ochii cu asta toată viața. (A.Z.)

Femeia se mândrește cu faptul că poate da naștere unui copil. Când vine vorba de defectele acestuia, își amintește și cu cine l-a făcut. (C.O.)

 

Statistic s-a demonstrat că femeia trăiește mai mult ca bărbatul. Și tot statistic s-a demonstrat că viața nu e dreaptă. (A.Z.)

Statistic s-a demonstrat că sunt mai multe femei decât bărbați. Unul din motivele pentru care bărbații sunt poligami. (C.O.)

 

Orice femeie este minunea din viața unui bărbat. Orice minune durează 3 zile. (A.Z.)

Pentru o femeie, minunea ține atâta cât timp sexul nu se rărește. (C.O.)

 

Se spune că femeia este o ființă veselă. Se spune. (A.Z.)

Femeia consideră că umorul merge foarte bine cu sexul, la un bărbat. Cu deosebirea că unui banc prost îi mai poate urma maximum altul. (C.O.)

 

De-a lungul istoriei, femeile și-au demonstrat capacitatea de a porni războaie. Așa că fă bine și du nenorocitul ăla de gunoi afară când îți zice ea să-l duci. (A.Z.)

Femeile îi pot face pe bărbați să poarte sacul de gunoi la fel cum poartă un buchet de flori. (C.O.)