Corina Ozon

Colecționar de povești, hacker de minți și sentimente, furnizor de stări.

Relaţie complicată

InternetOnlineDating

(davidwygant.com)

     Toată ziua la serviciu îi auzea pe colegi cum se laudă cu cuceririle lor. Doar el stătea ca boul şi nu zicea nimic. Până când şi Relu, pe care-l trimiteau după mâncare şi ţigări, spunea cum „o ardea” cu câte două odată. Acasă, şi nevastă-sa părea mai liniştită, abia făcea mâncare şi curăţenie. Odată, n-a găsit chiloţi curaţi ca să meargă la serviciu. Nevastă-sa nu spălase rufele de mai bine de două săptămâni. Aşa că s-a dus şi a ales din coş chiloţii care i s-au părut mai puţin murdari. Nu, aşa nu se mai putea!. Trebuia să-şi facă şi el cont de Facebook. I-a fost ruşine să întrebe pe la serviciu cum se face, aşa că l-a rugat pe fii-su, care e în clasa a II-a, să i-l facă. S-a gândit să nu îşi pună numele întreg şi şi-a zis Costi Simpaticu. Mai întâi a luat o poză de pe internet, a unui actor, a jucat într-un film cu bătăi. Era unul, la bustul gol, muşchiulos. Abia a apărut poza şi au dat năvală femeile peste el. A avut vreo 50 din prima. Primea mesaje la foc automat. La început, le răspundea tuturor, cam o săptămână adică. Când a ajuns la 200 de prietene, a zis că e suficient. Veneau ca oile la orice scria. De exemplu, pentru că încă nu ştia bine cum funcţionează şi nu mai voia să întrebe pe nimeni („Adică sunt mai prost ca Relu?„), a scris „Am intrat şi eu pe aici să văd care e treaba”. Au sărit vreo 37 cu likeuri într-un minut. Pe asta cu likeurile a prins-o cum e din ce vorbeau colegii. Îşi arătau unul altuia câte au primit sau câte au dat. Se lăudau cu pozele gagicilor agăţate. Unele erau dezbrăcate şi povesteau cum le-au convins să îşi dea jos sutienul. Îi era ciudă pe ei, mai ales când spuneau cum se certau alea între ele. Musai era să-şi schimbe şi el tactica. Altfel, risca să fie luat de prost. Că nu avea ce povesti. Nu a vrut să spună că e „singur”, că părea disperat sau neserios, gândea el, aşa că a ales ” relaţie complicată”. Asta nu avea cum să nu le facă pe femei curioase şi să se înduioşeze.

Aşa că, în fiecare zi când ajungea acasă, imediat după ce mânca, se aşeza la laptop. Nevastă-sa avea o tabletă luată la ofertă, iar copilul, un calculator. Aşa că toată lumea era seara ocupată. El nu-i spusese nevesti-sii că şi-a făcut cont pe Facebook, se gândea că doar să vadă cum e, nu avea de gând să stea mult pe acolo. Îi spunea că descarcă filme. Din când în când, nevastă-sa râdea singură, îi zicea că vorbeşte cu prietenele şi alea spun bancuri. După seri întregi prelungite către miezul nopţii, în care adormea pe laptop sleit de cât vorbise cu multele lui cuceriri, a decis că trebuie să fie mai selectiv. A ales trei tipe cu care vorbea mai mereu. Trandafirul Roz, Iza Zuza şi Any Ani. Din greşeală, a încurcat mesajele de câteva ori şi ele s-au prins că sunt înşelate. Costi Simpaticu era în al nouălea cer, în sfârşit era şi el în rândul lumii. Nu prea putuse să le convingă să se dezbrace. În poze arătau bine, dar nu erau toate clare. Ba erau prea mici, ba aveau doar flori şi animale. Any Ani avea şi icoane şi îl plăcea rău pe Poptămaş. I-a mărturisit că vrea să îl seducă şi n-a mai fost bună de nimic când îşi desfiinţase contul. Acum venea şi el cu altă tragere de inimă la serviciu. Se lăuda şi el cu rivalele şi băga de la el că reuşise să le vadă pe toate trei dezbrăcate. Colegii îl priveau cu respect şi admiraţie. Cel puţin aşa i se părea lui. Relu venea prima oară la el ca să-l întrebe dacă vrea cafea. Ce mai, era boier! Acum era un pic frământat cum să le descurce pe nebunele alea. Îl băteau la cap cu mesaje: „Dacă nu termini cu jegoasa aia de Zuza te părăsesc. Pooop” sau „Nu mai avem ce vb între noi totu sa terminat” sau „Nu te mai iubi mam supi rau„. Risca să rămână singur şi să se facă de râs. Adevărul e că cel mai mult a vorbit cu Trandafirul Roz, ea intrase mai târziu la el în listă şi nu apucase să o convingă să-i arate faţa la webcam. Dar în seara aia, şi-a pus în cap să facă cumva să o cucerească. Simţea el că îi va da gata pe colegii lui. I-a trimis citate din Poptamaş şi Radu F., nu ştie cine e ăsta, dar auzise că e vrăjitor mare de femei. Mor toate după ce scrie el. Cad ca găinile secerate. Îi dedica melodii de dragoste, iar Trandafirul Roz era topită. A acceptat să i se arate lui Costică Simpaticu de la gât în jos. Când a deschis webcam, a văzut în spatele ei nişte afişe cu Donald răţoiul şi Mickey Mouse, deci are copil. Dacă o fi vreo minoră? I-a trecut prin gând un pic speriat, dar şi excitat. Trandafirul Roz a venit cu un halat de baie pe ea şi şi-a desfăcut cordonul. Din bucătărie venea miros de ars, nevastă-sa uitase mâncarea pe foc. S-a dus la bucătărie, nu era nimeni. A oprit aragazul şi a intrat în camera copiilor. Nevastă-sa tocmai îşi dădea jos halatul de baie în faţa calculatorului. Costi Simpaticu a mai apucat să vadă afişele cu Donald şi Mickey Mouse. 

Anunțuri

19 comentarii la “Relaţie complicată

 1. samewhiteblue
  16/01/2015

  Final neașteptat. Am râs!

 2. Valeria Crăciun
  17/01/2015

  =))))

 3. Erika Marginean
  17/01/2015

  Haha! Simpatică poveste! ( a fost si subiect de film, parcă). Concluzia: obsedaţi de „carcasă” nu au mai dat atenţie „conţinutului”…dintre toţi „prietenii” ei doi se potriveau cel mai bine! Ca să vezi!

 4. Lorena Lupu
  17/01/2015

  Mor la ideea asta a unora, că toată munca din casă e exclusiv responsabilitatea femeii.

 5. Ha, ha, ha!!! Sufletele pereche se găsesc și re-găsesc în spațiu real sau virtual. Bietul Costi a ales la fel în ambele dimensiuni. 🙂
  Îmi era dor să te citesc! 🙂

 6. Poteci de dor
  17/01/2015

  Aoleuuu…. săracul Costi. Sau săracul Trandafir roz? Na, că nu ştiu care e mai oropsit…

 7. Roxana
  17/01/2015

  Filmul este „Buna, ce faci?”
  http://www.cinemagia.ro/filme/buna-ce-faci-490344/
  Savuroasa poveste, si in film si in realitate 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 16/01/2015 de în Transferuri de personalitate şi etichetată , , .

Arhive

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 3.158 de urmăritori

Răsfoieşte-mă

Follow Corina Ozon on WordPress.com

Blog Stats

 • 378,298 hits
ARTĂ FOTOGRAFICĂ: WWW.ALEXMAZILU.RO/CANVAS/
Ianuarie 2015
L M M M V S D
« Dec   Feb »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Drepturi de autor

Toate textele de pe acest blog sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe. Nici un text nu poate fi preluat fara acordul autorului si/sau mentionarea sursei !
35+, by Corina Ozon

No matter the distance, there are connections.

A Study in Sarcasm

Ain't I a stinker?

DRAGOS G. CALINESCU - de la silabe la artă

DRUMUL UNUI PÂRÂU CĂTRE OCEAN

Cafeaua de dimineata

Cuvinte dintr-o ceașca de cafea

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

La margine de timp

Credinta te poate ajuta sa muti muntii din loc, iar dragostea te ajuta sa ii treci...

dana moica

photography

IMENSITATEA IUBIRII CU MARIA BOTNARU

Ce poate fi mai frumos ca poezia și mai dulce ca iubirea?

omintecreata

nimic nou si totusi...poate

domnu' io

Courage doesn’t always roar. Sometimes courage is the little voice at the end of the day that says I’ll try again tomorrow. ~Mary Anne Radmacher

V. Mior Gavrilan, un neîmblânzit

aici despre anti/de/socializare, apostazie, mizantropie, nihilism, neniism, miorism sau despre iluzia libertăţii

Gino Stefan

Contemporary artist

cuvinte23

intr-o lume îmbâcsită de material o mai fi loc pentru vis?

BUCUCICRISTINA

Vrei să fii original? Atunci fii tu însuți. . .

%d blogeri au apreciat asta: