veroDespre Veronica Soare am mai scris aici. Fata asta e un munte de suflet de la care l-am luat pe motanul minune Benjamin. Vă amintiţi de poveştile ei despre animalele abandonate pe care le-a luat la ea, le-a îngrijit, apoi le-a găsit stăpâni iubitori. Dar, pe lângă acestea, e mereu implicată în campanii de ajutorare. Aşa s-a născut de curând şi site-ul minuni.ro, prin intermediul căruia se întâmplă chiar minuni: voluntari care gătesc pentru bătrâni singuri, plase cu daruri pentru copii necăjiţi, pungi cu mâncare pentru familii nevoiaşe. Nu există problemă la care Veronica să nu găsească rezolvare. Mereu îi ies în cale oameni dornici să o ajute. Site-ul ei a devenit o casă mare, în care se întâmplă fapte bune. Aşa este de fapt descrierea lui: „caleidoscop de fapte bune”.

La una din cauze am vrut şi eu să particip, dar mă aflam la Timişoara. Cum zilnic există oameni care au nevoie de ajutor, i-am propus Veronicăi să pun la bătaie cartea mea „Zilele amanţilor” pentru a ajuta de Crăciun o familie cu mulţi copii. Povestea o găsiţi aici. Şi, uite aşa, cartea care i-a făcut să zâmbească pe mulţi dintre voi va face o faptă bună. Prin Alexandru Voicescu, editorul Herg Benet, vor fi cinci cărţi ce aşteaptă să fie cumpărate, iar din banii adunaţi vor fi luate cele necesare petrecerii unui Crăciun decent pentru familia nevoiaşă. Cărţile vor avea şi o dedicaţie pentru fiecare cumpărător. 

Particip la campanii, prietenii mei ştiu asta. Iar cumpărând aceste cărţi, nu numai că vă faceţi vouă un cadou cu zâmbete sau cui vreţi voi, dar din banii aceia un copil se va bucura de Crăciun. Când mai vreţi să ajutaţi, intraţi pe minuni.ro, vă rog.

Update: în timp ce scriam aceste rânduri, s-au vândut trei cărţi 🙂

Update la update: Cărţile s-au dat în mai puţin de o oră.