timisoara-afis-corina_ozonAm cele mai mari emoţii de când a apărut cartea. Weekendul acesta voi fi la Timişoara, acasă la mine. Emoţia de a veni în postură de autoare va fi, nu dublată, ci înmiită de cea a reîntâlnirii cu prietenii cu care am copilărit în faţa blocului, cu foştii colegi de liceu, de la facultate, cu cei care m-au văzut crescând. Dragii de ei s-au mobilizat pentru ca să iasă totul bine pentru mine şi le mulţumesc din inimă. Vor fi câteva zile intense, în care le promit că se vor simţi bine şi vor râde mult. 

Vom începe de joi, 27 noiembrie, când voi fi prezentă la emisiunea „Ceasul artelor” la TVR Timişoara, la invitaţia Taniei Ţunaş, căreia îi mulţumesc. 

Sâmbătă, 29 noiembrie, la ora 16, cartea „Zilele amanţilor” se va lansa la librăria „Cartea de nisip”, în prezenţa unor oameni deosebiţi: Cornel Ungureanu, Tudor Creţu, Nina Ceranu şi Cornel Secu. Vor lectura din carte Bogdan Spiridon şi Alina Chelba, actori la Teatrul Naţional Timişoara. Moderator: Tania Ţunaş. Şi lor le mulţumesc din suflet. Ne va încânta trupa The Chain Reaction, venită special la acest eveniment din iniţiativa prietenului vechi Tibi Mijea. Mulţumesc.

Duminică, la invitaţia Giorgiei Harasim, voi avea o întâlnire cu fanii clubului „O carte pe lună”, la cafeneau Klapka, de la ora 16. Vom vorbi despre carte, vom lectura şi ne vom cunoaşte. Mulţumesc, Giorgia!

Vă aştept, dragii mei timişoreni, ca şi pe cei care, întâmplător, se află zilele acestea prin Timişoara! 

Update: Vineri, la ora 17, mă voi întâlni cu membrii cenaclului SF „Helion”, păstorit de decenii cu măiestrie de Cornel Secu. Puţină vreme am fost şi eu pe acolo 🙂

klapka