DSC_2120Victor Kapra, unul dintre cei mai tari şi vechi bloggeri români, themotherandthefatherul analiştilor Social Media, a pus punctul pe i în chestiunea cărţii mele „Zilele amanţilor”, mai exact ce rol a jucat Facebook în apariţia romanului. Da, consider reţelele de socializare oportune, amanţii sunt prezenţi şi pe LinkedIn şi Twitter. Victor m-a rugat să-i povestesc aventura textelor mele cu amanţi de la blogosferă la carte print. I-am povestit şi a ieşit un articol fain, zic eu. Îi mulţumesc mult pentru invitaţia de a scrie pentru blogul lui, lucru care mă onorează.

„Zilele acestea se discută mult pe Facebook despre romanul „Zilele Amanților” de Corina Ozon, care va avea lansarea joi.

Sunt mulți cei care visează să scrie o carte și unii chiar ar putea să o facă cu succes.
Însă scrisul este o activitate care cere disciplină, curajul de a trece peste momentele de îndoială („dacă nu îmi reușește?), multe ore petrecute în fața computerului.
Un blog și un cont de Facebook te pot ajuta însă foarte mult în această aventură. Corina ne explică cum s-a născut, cu sprijinul Social Media, cartea sa: (…)

Continuarea aici.

Photo credits Alex Mazilu