cafe romance

Irene Sheri

Dragi fideli ai amanţilor (aşa să vă rămână nmele!), aşa cum v-am zis, odată concursul încheiat, purcedem la votarea titlului. Pentru că au fost foarte multe propuneri, adică 103, a fost nevoie de o selecţie aerisită care să permită intrarea în competiţie a cât mai multor persoane care au participat la acţiunea noastră amantizată 🙂 

Împreună cu scriitorul Alexandru Petria (căruia îi mulţumesc încă o dată că a acceptat să fie naş la nebunia asta) am decis să alegem o singură variantă dintre multiplele trimise de o persoană şi, aşa cum am mai zis, care să se preteze la un titlu de carte publicabil! Pe cei care nu îşi regăsesc titlul îi rog să nu se supere şi îi asigur că nu vor rămâne neconsolaţi, deoarece vor face parte dintr-o următoare acţiune despre care voi povesti curând.

În partea dreaptă, pe blog, aveţi un link „A început votarea!”. Nu trebuie decât să daţi un click pe el şi să alegeţi titlul favorit, apoi votaţi. Chestionarul e deschis timp de o saptămână, după care trecem la altă etapă.

Poftiţi la votare! 🙂