cafe romance

Irene Sheri, „Cafe romance” (pinterest.com)

                 Credeaţi că aţi scăpat de concursul pentru căutarea celui mai bun titlu pentru cartea cu amanţi? Aşa-i că pentru o clipă v-aţi gândit că am uitat de el? Neah, nici nu ştiţi ce urmează! 😀

Aşadar, o precizare se cuvine: termenul limită al concursului este 5 august, după care vom vota cele mai inspirate 3 propuneri (una votată de cititori, adică de voi; una votată de un scriitor, maestrul Alexandru Petria, căruia îi mulţumesc; una votată de mine). Cu alte cuvinte mai avem trei săptămâni să fantazăm pe marginea variantelor de titlu care  ne par potrivite pentru povestirile amanţilor. Deocamdată se impune o trecere în revistă a propunerilor de până acum. Ele sunt în ordinea cronologică a comentariilor:

Narcisa Maria- „Amanţii„; Mihaela Siller- „Fericire pe furiş„; Diana- „Criza amanţilor„; Andreia- „Viaţa, împărţită la 3„; Cătălin Bădulescu- „Amanţii însuraţi„; Adrian Furnică- „Trident”, „Trei sau culoare iubirii”, „Sexpedia”, „Căsătoriile inocenţilor”, „Sexul la puterea a doua”, Uite luna, uite carul”, „Constelaţia sexului pe furiş”; Ana- „Threesome love”; Sandi- „Amor sibilin„; Delia- „Seximente„; Florian- „Nişte amanţi„; Sor`ta- „Clipe furate„; Ribanna- „Ce viaţă palpitantă!”,Schimb de fiţe„; Marian Bîclea- „Leapşa„; Florin Ispirescu- „Amantlâcuri”; Gogu (care a venit cu ideea concursului)- „Fantasme interzise„; Elena Barbu- „Amor express”,”Sexpediţii”, „Sineconfidenţe„; Carmen- „Triunghiul etern„; Jaqueline- „D`ale gurii şi alte orificii„; Iluzia- „Patru rânduri de chei„; Adrian L.- „Diamanţii„; Florin Răchitan- „Dragoste în vremea manelei„; Florian S.- „Amantologii 2:0″, „Amantlike”, „Amantologia de la ah! la oh!”; Ana Niţă– „Carte cu amanţi”, „Texte cu amanţi”.

Am luat în considerare absolut toate părerile de pe blog, de pe pagina Facebook a blogului şi mesajele sosite în privat. Aveţi ocazia să vă cunoaşteţi un pic şi, dacă vă mai vin idei, să nu repete deja ceea ce a fost deja exprimat de alţii. Repet, este un demers cât se poate de serios şi vă mulţumesc celor care aţi participat. Lucrurile nu se vor opri aici. Vă pregătesc o surpriză, aşa că staţi pe-aproape!

Aşadar, până pe 5 august, să amantizăm! 😀