FLASH 1: amintiri despre 23 august comunist, copii taiati cu cutitul de alt copil, irinuca ramane la iri, tenisul politic, murim de cald 3 zile. cam acesta a fost bilantul mediatic pt azi. iar in oras e criza de inghetata! pe unde am fost, congelatoarele erau aproape goale. asta ar fi fost sigur un subiect de reportaj la un post tv francez. la jurnalele lor vedeam iarna stiri despre vanzarile la manusi si caciuli, iar vara- la ochelari si umbrele. ce tara plicticoasa, parca iti vine sa zici…:)

FLASH 2: discutie pe strada: „e mai rau acum ca pe vremea lui ceausescu! bani, nu, serviciu, nu, dar avem internet!„.  sunt persoane care fac bani folosind internetul si persoane care si-au gasit serviciu prin intermediul internetului. si pana la urma, copiii si nepotii afla de pe internet ce este cu acest 23 august despre care se vorbeste la televizor si in ziare.  pana la urma ce vina are ziua asta de 23 august?

FLASH 3: era o zi caniculara. stateam pe stadion ca intr- o caldare incinsa. tineam in mana o folie de plastic colorata pe care trebuia sa o ridic la indicatiile unui nene. eram ca niste roboti. din pacate nu Mo si Foca. imi era foame. avusesem un mar si il impartisem cu 2 colege. ne era sete. am vrut sa iesim dupa apa. 2 profesoare ne-au baricadat calea. „nu iese nimeni, nu e voie”. le-am rugat, le-am explicat, nimic. ne-am intors pe bancile fierbinti de pe stadion. gatul se uscase. ridicam folia de plastic la comanda. dupa o ora uitasem de sete. apoi s-a terminat. tovarasii erau multumiti. scrisul dedicat celui mai bun carmaci iesise perfect. eram nadusiti si deshidratati. eram niste copii de 12 ani, in clasa a 6-a…

sincer, prefer sa ma bucur ca am internet!