parca nicio vara nu a fost asa de plina de evenimente cum e vara aceasta: concerte, festivaluri, targuri, expozitii, spectacole, evenimente urbane. totul in Bucuresti. in fiecare week-end ai de ales. si ceea ce imi place si mai mult este faptul ca parca si oamenii sunt mai altfel, primesc toate acestea cu interes. la toate manifestarile la care am fost pana acum (si nu am fost la toate!)- Noaptea muzeelor, Street Delivery, Hooverphonic, Ziua fructelor, plus ce am vazut la tv de la alte evenimente, a fost full. oamenii vin cu o sete si o pofta de viata care te contamineaza. si e bine asa! ai zice ca in vreme de criza oamenii ar trebui sa fie suparati. dar uite ca manifestarile astea merg inainte si lumea nu e deloc suparata. ca sa nu va mai spun ca, daca mergeti pe in Centrul Vechi, terasele sunt pline. la fel si mall-urile (asta e o enigma pt mine coroborata cu vremurile actuale, dar e o alta discutie).

insa mai este un aspect care contribuie f mult la efervescenta asta: utilizarea tot mai intensa a retelelor sociale si implicarea bloggerilor in organizarea de evenimente. multe dintre acestea au strans oameni doar prin intermediul Facebook ! este fantastic acest nou domeniu pe internet care cuprinde atatea instrumente de comunicare, denumit Social Media!

week-end-ul acesta este Bestfest 2011 (desigur ca a are pagina pe Facebook! 🙂 ), organizat intr-o locatie noua in Pipera- Tunari, pe malul lacului Pasarea. astazi merg si eu sa-l vad pe Mika. pe care l-am vazut si asta vara la Mamaia si mi-a placut. asadar sa ne bucuram cat mai mult! 🙂