totul a inceput cu o poza postata de un fost coleg pe facebook, la aniversarea a nu stiu cati ani de la infiintarea Jurnalului National. tineri, entuziasti, la inceput de drum. recunoasteti cateva personaje?  Sandra Stoicescu, Andreea Berecleanu, Radu Herjeu.

apoi cineva a postat si o fotografie cu echipa care a obtinut primul premiu APTR pt cel mai bun jurnal de stiri, Observator. era primul post tv national de stiri pe atunci.

dupa care amintirile, discutiile si pozele au inceput sa vina de-a valma. fiecare aducea ce pastrase din anii aceia , de nepretuit pt noi. in cateva ore, ne regasisem atatia de care nu mai stiam de ani. virtualul ne apropiase. am venit atunci cu ideea de a crea un grup. in cateva ore, s-a realizat si a luat nastere GENESIS ANTENA 1.  numara 187 de membri. nu sunt doar cei de la inceputuri. pt ca ceea ce s-a facut de-a lungul timpului s-a cladit pe ceea ce am facut noi, cei de la inceput. si fiecare a vut o contributie.

in seara aceasta va fi marea revedere.  pt ca am reusit sa facem asta: http://www.genesis-antena1.org/

vom fi acolo toti cei care am crezut cu adevarat in ceea ce am facut: in adevar, pasiune, devotament si corectitudine. asa am inteles noi ca trebuie sa ne facem meseria de ziarist.