stiati ca espresso-ul se bea repede, pt ca dupa 10 sec isi schimba gustul? stiati ca zaharul in cafea creste taria acesteia? dar stiati ca zatul cat si cafeaua sunt excelente pt tratamentul pielii doamnelor inlocuind cu succes orice crema? acestea si multe altele le-am aflat aseara la tasting cofee oferit de Starbucks din America House(Pta Victoriei). impreuna cu 19 castigatori ai concursului despre care am vorbit aici, prin grija Cristinei Bazavan si a lui Adrian Ciubotaru, 2 super tipi, am fost initiati in ritualul gustarii cafelei adevarate de 2 traineri simpatici de la Starbucks: cu palma am acoperit putin gura paharului , am mirosit cafeaua, cu ochii inchisi am evocat un moment in stil proustian , apoi am sorbit prima inghititura cu zgomot. gustul a invadat pur si simplu. apoi am muscat dintr-o prajitura (pair,  pt ca e considerata perechea cafelei) si am combinat cu o gura de cafea. o calatorie de la Etiopia,tara mama a cafelei,pana azi,la noi.

am primit niste preafrumoase diplome 🙂 si ,cum altfel, niste mostre de amintiri . de maine,voi bea cafea din noua cana.

m-am bucurat ca am evadat putin din realitatea nebuna (stenograme,voturi gresite etc) si i-am cunoscut pe cativa dintre bloggeri pe care ii stiam doar sub pseudonim. cel mai mult m-am bucurat ca am reusit sa o cunosc pe Cristina Bazavan, redactor sef la revista TABU, o mana de om inimoasa si extrem de populara, pe care o admir f mult pt tot ce face (mi-a promis ca vom sta la o cafea de vorba 😉 ).

si nu uitati, din orice cafenea Starbucks puteti cere un cofee taste pt ca este gratuit, dar si o punga de zat de cafea , fie pt florile din apartament, fie pt un tratament de relaxare. despre gustul cafelei, mai bine mergeti sa va convingeti singuri!