Nu sti sa apreciezi cva pana nu-l pierzi | Blog de zi cu zi. asta e blogul fiicei mele, care a fost foarte afectata de pierderea cuiva drag si s-a exprimat sensibil, in limbajul telegrafic al mess-ului.

Nu stii sa apreciezi cva pana nu-l pierzi

Si ma refer la „cineva” pentru ca pentru mine era ca o persoana..ceva care numai poate fi recuperat dar in inima mea va trai veshnic..e un om?nu! e un obiect foarte scump?nu
ci e o simpla vietate mica:
RiRi,perusul meu pe care l-am pierdut acum 2 zile..tot nu m-am obisnuit fara el si nu o voi face niciodata..
Colivia goala din balcon,locul unde el zburda si ne trezea dimineata,mai bun ca un ceas desteptator..
Momentele in care ne suparam pe el in care el voia sa se joace si noi,avand alte ocupatii il goneam..
Regrete intrun cuvant..putea sa aiba parte de o viata mai buna,de o perecthe,dar nu a avut..

Imi amintesc cand ne pupa,cand mi se urca pe cap,picioare umar cand isi mai pierdea penele pe jos:) parca imi lipseste:)adika sigur imi lipseste
Desi in ultima vreme,el era apatic ma scotea cate o miscare cate un sunet din jucaria sa care facea zgomot..uneori parca am auzenii cum sa zic..aud acel zgomot,fiind f obisnuita cu el:)

De un perus te poti atasa mai mult decat de un om..el ne iubea si inca ne mai iubeste,si noi la fel..il vom iubi mereu indiferent ce animal ne vom lua..el va fi de neinlocuit..
Mititelu/Mititica(o sa radeti dar nuj sigur sexu ei/lui):)
asa continuand.mititelu’ a ajuns la varsta de 6 ani jumate..atunci a simtit el ca numai poate continua..a murit in mana la bunicul meu privindu-ne cu ochii semideschisi..l-am primit pe 16 aprilie 2004 si a murit pe 7 octombrie 2010(7 nu e cifra norocoasa:D)
Ei bine desi putea duce o viata mai frumoasa a fst iubit mereu chiar si cand ne mai „certam” de toti cei din juru lui…ah cand imi amintesc momentele cand il faceam porcusor,nesimtit cand ma trezea din somn sau cand eram furioasa pe el:D eeehhh asa e cand te atasezi de cva..totul are un sfarsit:)in inima mea RiRi este nemuritor:)

RiRi-aprilie 2004-octombrie 2010