Adelin Petrisor e unul din cei mai buni jurnalisti si ,mai mult,  a reusit performanta de a se detasa de politica, facand ceea ce trebuie sa faca un jurnalist- sa transmita stiri de oriunde e nevoie pt a ne informa! in pauza pe care a avut-o pana la angajarea la TVR, Adelin nu a stat degeaba. a fost permanent conectat la stirile din lume, a vorbit de cate ori a avut ocazia despre tabloidizarea si otevizarea presei si a scris o carte care ii apartine cu totul, intitulata sugestiv: Razboaiele mele. desigur, sunt amintirile lui de corespondent de razboi, dar printre randuri poate fi vorba de luptele reporterului special pt a convinge.

mi-ar fi parut bine sa pot spune ca eu l-am ajutat pe Adelin sa tipareasca aceasta carte (era poate cat pe ce si as fi facut-o, daca mi-ar fi stat in puteri), dar nu e asa (poate un alt proiect,in viitor…).  cei care l-au ajutat pe Adelin merita toate aprecierile.

joi, 23 septembrie, la ora 18,00, voi fi la Clubul Taranului, Muzeul Taranului Roman, la lansarea cartii. unde astept un autograf 😉