foto Click.ro

o stire imbucuratoare despre externarea a 2 dintre bebelusii arsi in nenorocirea de la Maternitatea Giulesti. sunt convinsa ca acest lucru se datoreaza dr Dan Mircea Enescu, seful Spitalului „Grigore Alexandrescu”, un profesionist si de-o omenie pe care ar trebui sa o ia drept exemplu toti medicii care nu stiu decat sa se vaite si sa ameninte ca pleaca din tara.

desigur, subiectul asta nu a avut un loc prea mare in spatiul programelor acaparat de SOV, pandit minut cu minut pe la usile tribunalelor si arestului, si nici in vreun talk-show sau masa rotunda la care se asaza oricine are chef sa-si dea cu parerea despre orice.

cu modestia-i caracteristica, dr Enescu imparte aceasta bucurie cu dr Adrian Toma de la Maternitatea Giulesti, care a venit cu echipa de asistente si a ingrijit bebelusii. ma intreb ce mai face celebrul dr Bogdan Marinescu, fostul director de la maternitatea groazei? n-am auzit sa viziteze bebelusii. de fapt nu am prea auzit deloc de el in perioada asta. pana una-alta,aflam ca asistenta, gasita singura vinovata, ramane in arest inca 30 de zile.