deci se poate! a fost nevoie de atata umilinta si scandal ca sa se faca ceea ce trebuia facut de fapt de ani de zile si care, in alte tari, este ceva obisnuit :

Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a anuntat ca declaratiile de venit vor putea fi trimise online din 25 septembrie, prin intermediul platformei eRomania, informatie confirmata joi si de Ministrul Comunicatiilor, Gabriel Sandu.
„In eRomania vor exista toate formularele existente la aceasta data, atat in ANAF cat si la Ministerul Muncii. Va fi un link, dai click si in momentul ala iti apare formularul. Noi am gasit solutia de comunicare. Se completeaza datele si automat se trimite”, a declarat, joi seara, ministrul Comunicatiilor, George Sandu, in direct la Realitatea TV.
urmeaza tot felul de detalii tehnice despre cum si unde dai click si alte din-astea, cu un entuziasm de parca am fi inventat noi acum netu`! important este ca scapam de deprimantele cozi.

noi chiar nu putem fi o tara normala, cu oameni normali, care sa-si faca fiecare treaba cu responsabilitate? e nevoie sa moara cineva, sa fie haos , ca sa ne dezmortim si sa incepem sa functionam? sau sa recunoastem ca gresim atunci cand gresim. iar daca nu ne pricepem, sa-i lasam pe altii care se pricep.