Dacă stiti cumva o televiziune serioasă, care să urască tocsourile si să vrea un corespondent de război, vă rog spuneti-mi si mie. Dacă nu găsesc ceva până la toamnă, voi accepta si un post de reporter responsabil cu inundatiile, accidentele si înmormântările de vedete. :), zice Adelin intr-un post pe blogul lui. este o gluma, desigur, dar una amara. din pacate , are dreptate.  se pare ca in presa au ramas vacante doar asemenea posturi. mai cititi si asta.

Alex, un vechi prieten, a descoperit ca pe site-ul Guvernului apar succesiv, ca intr-un material brut, nemontat, fotografiile lui Boc si Udrea . in acelasi cadru. hmmm…

o intamplare hazlie cu 3 politisti, parca desprinsa din filmele cu jandarmii lui Louis de Funes, a fost suprinsa cu umor fin de Vlad Petreanu.

Într-o piată media aflată în degringoladă, când mai mereu aflăm cum s-a mai închis un ziar, a mai dispărut o revistă, nu s-au plătit salariile la timp la nu stiu ce post sau publicatie cu trecut si nume, gestul Corinei si al lui Vali, de a scoate o revistă, este – aparent – unul sinucigas. De ce spun aparent? Pentru că ei au gândit extrem de bine revista lor – saizeciplus. Au gândit-o timp de doi ani si au tipărit-o acum. un proiect intr-adevar inedit, dedicat celor de varsta a treia, insa care ii implica pe tineri in realizarea sa. mi-a placut aceasta idee si am comandat si eu revista pt parintii mei. mai multe cititi pe blogul Manei Ciutacu.