despre Adelin Petrisor, un fost coleg si un ziarist tare drag mie , un profesionist , un baiat de caracter si de un fair-play greu de mentinut in meseria asta, am mai vorbit aici si aici. de ceva vreme ( Adelin m-a corectat, zice ca de 4-5 luni) s-a retras din lumea dezlantuita , dar din cand in cand mai spune o vorba, dar o spune bine !

spre marea mea bucurie , Adelin declara azi pe facebook ca are de gand sa „reinceapa munca” . pentru inceput colaboreaza la site-ul de stiri www.telenews.ro ( gestionat de alt profesionist, Tavi Basoc). aici, Adelin, care a spus mereu lucrurilor pe nume, vorbeste despre tristul adevar al reporterilor speciali, care devin inutili intr-o societate consumatoare de can-can-uri si tabloide:

Sunt sigur ca Mile a murit “ros” de sentimentul inutilitatii, frustrat că nimeni nu mai avea nevoie de ceea ce stia el sa facă. De ce sunt asa sigur de acest lucru? În ultimele luni am simtit pe propria-mi piele ceea ce Mile a trăit din 2008 încoace. Nu va grăbiti să-mi plângeti de milă. As avea ceva oferte din partea unor televiziuni. Pot câstiga o pâine însă nu sunt sigur că mă pot duce în redactie cu aceeasi plăcere ca în trecut. Din nefericire nimeni nu vrea “ sa arunce bani” pe subiecte din Afganistan, Coreea de Nord, Liban sau Israel.  Ce folos că i-am întalnit pe Arafat, Gaddafi sau liderul spiritual al Hezbollah, dacă nu stiu cine sunt Bianca lu’ Bote, Simona Sensual sau Sexy Brăileanca.”

eu salut revenirea lui Adelin si ca sa va dati seama de ce am incredere in el , priviti imaginile de mai jos ( fotografii pe care mi le-a dat Adelin cu ocazia unui interviu):