stiati ca exista o Agentie de-mplinit dorinte ? este o comunitate virtuala in care 200 de agenti cu suflet mare lucreaza pentru ca dorintele altora sa se indeplineasca.

„VÃ PROVOC! (…) Vă provoc să fiţi oameni şi să o demonstraţi măcar o săptămână în faţa tuturor celor de la care aveţi pretenţia să vă citească. În fiecare zi, vă provoc să faceţi câte o faptă bună astfel încât, peste o săptămână, să văd de la toţi 7 poveşti care să descrie păţaniile ce i-au făcut să se simtă, din nou, oameni printre oameni. Pentru că nu sunt un lacheu, mă supun aceluiaşi test şi, alături de mine, soţia mea va trece probele de foc. O să venim şi noi cu poveştile noastre şi sper din suflet să nu mâncaţi căcat, să o faceţi pe bune, nu de alta, dar ştiu că peste 7 zile vă veţi simţi mult mai lipsiţi de toxinele unei vieţi banale, într-o Românie de doi lei.” (http://milecarpenisan.ro/2010/02/va-provoc)

Agentia de-mplinit dorinte a lansat in urma cu 2 zile aceasta ultima dorinta a lui Mile . este incredibil cati oameni au raspuns acestui indemn.

„Ne dorim să avem, să putem, să facem. Prea rar ne dorim să fim. Ne-a adus aminte de asta un jurnalist care nu mai este. Mile Cărpenişan. Printre ultimele semne lăsate de el pe pământ a fost o dorinţă. O provocare. Mile ştia că îngerul bun există pe umărul fiecăruia dintre noi. Şi dincolo de moarte, prin cuvintele celor care şi-au redescoperit bunătatea, Mile scrie astăzi cel mai adevărat reportaj despre viaţă. Citeşte-l şi dă-l mai departe! Învaţă să fii...” astfel isi incepe articolul in Jurnalul National de azi Adriana Oprea, pe care o cunosc din minunatele sale reportaje, dar care azi nu a vrut sa se semneze , „pentru ca eu consider ca e opera lui Mile, el e autorul” mi-a zis ea.

va invit sa vedeti de ce este in stare sa faca Mile dincolo de moarte sau de viata…

Update: cineva imi reproseaza ca scriu prea mult despre sarb. chiar trebuie sa mi se spuna ce sa scriu pe propriu-mi blog ?! si care ar fi subiectele zilei, ma rog : omniprezentul Catalin Voicu? „cuplul” Bianca si Bote? mie imi place sa vorbesc despre fapte care se petrec cu adevarat si despre oameni care genereaza o stare de spirit. adevarata