cineva mi-a trimis stirea asta, pe care o puteti citi aici :

„Miniştrii din cabinetul de la Kiev, ameninţaţi cu un „embargo” sexual

Un grup de feministe din Ucraina a cerut soţiilor, prietenelor şi iubitelor noilor miniştri din cabinetul de la Kiev să impună un „embargo” sexual, după ce l-au acuzat pe premier că este anti-feminist. Mikola Azarov şi-a apărat decizia de a numi un guvern numai din bărbaţi, declarând că are nevoie de „persoane care pot munci 16-18 ore pe zi” pentru a scoate economia din recesiune.

Realizarea reformelor nu este treabă de femei”, a declarat noul premier pro-rus, precizând că este prea greu pentru femei care nu pot spune „nu”. Comentariile sale au stârnit furia grupului feminist Femen, care l-au acuzat de grosolănie.

„Femen doreşte ca soţiile, prietenele şi toate femeile apropiat de miniştri să declare un boicot sexual membrilor cabinetului ca protest contra tratamentului umilitor aplicat femeilor din Ucraina. Persoane cu aşa opinii arhaice, care constituie peste jumătate din populaţia Ucrainei, nu au niciun drept de a deţine poziţiii de conducere”, au declarat feministele.

Ele s-au revoltat şi împotriva noului preşedinte Viktor Ianukovici pentru că a sugerat că locul femeii este în bucătărie. Ei au comparat atitudinea acestuia cu politica nazistă de a limita rolul femeii la cei trei K – ‘Kuche, Kinder, Kirche’ (bucătărie, copii, biserică).”

dincolo de discutiile , misogine sau nu, privind conditia femeii, „arma” cea mai puternica a femeii etc, va rog sa faceti un exercitiu de imaginatie: ce s-ar intampla daca femininele romanesti ar declara un boicot sexual sotilor, iubitilor si prietenilor lor angajati in institutiile statului nostru ?

ei ?