o stire care m-a dat complet peste cap astazi :”Jurnalistul Mile Cărpenişan este în comă, în urma unui şoc septic şi a unui blocaj renal, şi are nevoie urgentă de o transfuzie de sânge din grupa A2 pozitiv. Timişorenii sunt rugaţi să doneze sânge. Mile este internat la Spitalul Judeţean Timişoara, bd. Iosif Bulbuca nr. 10.”

ironia soartei face ca , acum cateva saptamani, pe reteaua de socializare facebook Mile facea o campanie intensa pt a-l ajuta pe Daniel Raduta, bolnav de leucemie. chiar imi spuneam ce om cu suflet mare este Mile. iar acum aflu ca este grav bolnav…

Mile este timisorean, ca si mine, e un sarb pe cinste, am avut privilegiul sa-i fiu colega de televiziune, pe vremea cand era corespondent. Mile face parte din familia sufletelor tari, cu un acut simt al dreptatii si de o modestie ce ar trebui sa faca sa le crape obrazul de rusine  diletantilor, care se fudulesc ca ii vad pe sticla familia si cartierul…e un ziarist de categoria „grea” . are o experienta solida in presa, a transmis de pe front, din zona fierbine Kosovo, apoi , din motive pe care el le stie, s-a retras discret din presa, s-a insurat, si-a deschis o agentie de turism si si-a schimbat stilul de viata.

Mile, fa-te bine ! in vara asta am chef de o excursie in Muntenegru !