Sunt bucuroasă că acest podcast, deși nu l-am promovat și am avut pauze de câteva luni din lipsă de timp, a adunat o comunitate considerabilă din diverse locuri din lume. Farmecul audio nu are rival, după părerea mea, și este foarte accesibil ca timp și spațiu.

Am lansat și varianta  premium a podcastului la care puteți avea acces devenind susținător lunar, iar bonusul va fi un episod de Q&A în fiecare lună, exclusiv pentru abonați, pe o temă de interes. Un podcast nu presupune doar un microfon și o înregistrare, ci și investiții în programe de editare, abonament pentru găzduirea pe platforme care asigură vizibilitate, deci un buget de promovare în beneficiul tuturor. Vă asigur că oricare dintre variantele de pe link-ul pe care-l voi posta nu acoperă aceste cheltuieli pe care un realizator de podcast le face. Însă scopul principal este să construim împreună conținut de calitate!

Vă mulțumesc și vă las link-ul prin care puteți deveni un suporter, cu mențiunea că puteți întrerupe oricând acest status: https://www.buzzsprout.com/1884756/supporters/new