Din luna ianuarie 2015, a fost creat Fanclubul cărţilor „Zilele amanţilor” și „Nopțile amanților”, sub numele „True Blue- Amanții 24/7”, care interacţionează online, organizează întâlniri și lansări în țară. Membrii sunt cititori din ţară şi străinătate, schimbă zilnic şi la orice oră impresii, glumesc, aduc în dezbatere subiecte delicate, îndrăzneţe şi tabu. Odată cu apariția comunității 35+, conținutul grupului s-a dezvoltat ca platformă de cărți și bloguri, sub numele de „Cititori de cărți și bloguri TRUE BLUE, by Corina Ozon”.
6 martie 2016- Un an de fangrup și lansarea liniei de parfumuri „Amanții”, produse de Marcman, Old Red`s Pub, Bucuresti
3 decembrie- Lansarea volumului „Amanții 3.0”, Tonka Soul Cafe, București
12 septembrie- Lansarea cărții „Pastile de nesomn”, primul volum colectiv al fanclubului True Blue, Copper s Pub.
Turneul „amanților” 2015, organizat cu sprijinul fanilor din țară: Cluj-Napoca, Sibiu, Sinaia, Alba Iulia, Lugoj, Timișoara, Tîrgu-Mureș, Buzău, Vama Veche, Iași, Suceava, Galați, Craiova.
14 Mai- Lansarea romanului „Nopțile amanților” la clubul Tribute, București
2 Mai- Întâlnire cu noi membri ai fanclubului la Old Nick Pub București
25 Aprilie- Picnic la Mogoșoaia cu membrii fanclubului
21 Martie- intalnire cu fanii constanteni la lansarea cartii „Zilele amantilor” in Constanta, la City Park Mall
15 Martie- intalnire cu fanii cartii la Explorer’s Pub. Invitati speciali: actrita Diana Dumitrescu si jurnalistul Grigore Cartianu
Pe data de 7 martie 2015 a avut loc prima întâlnire dintre autor şi membrii fanclubului, la care au participat peste 50 de fani din tara si din strainatate.
Feedbackuri de la cititori:
„” Zilele amanţilor” poate fi privită şi ca o radiografie a societăţii contemporane. Sunt personaje cu care ne indentificăm amicii sau chiar pe noi înşine. Întâlnim situaţii de triunghi amoros din Commedia dell’ arte ajustate dupa tiparele zilelor noastre. Corina Ozon are umor, nerv şi mai ales forţă a scriiturii. Impresionează prin puternica tuşă a creionării caracterelor. E un fel de Hortensia Papadat- Bengescu a zilelor noastre.” (Candice Dragotă)
„Ai reușit să redai atât de bine, ”sub acoperirea” umorului, natura umană, pe cât de complexă, pe atât de previzibilă uneori.” (Ribanna Tocan, Alba)
„Cartea ta a ajuns și în Teheran. Am mers în parc și am citit-o, râdeam ca nebuna, de se uitau toți la mine. Mulțumesc pentru două ore de râs cu lacrimi.” (Andreia Akbari, Iran)
„”Zilele Amanților” – o carte pentru cei cu minți deschise, scrisă cu atitudine pentru oameni care își doresc și altceva, un alt gen de lectură. ” (Laura Apetroaie, Tîrgu Neamț)
„Fiecare capitol te învârtește într-un carusel criminal de nebunesc de aventuri suculente” (Marius Stan)
„Recunosc cã am cam abandonat în ultima vreme paginile diverselor cărți în favoarea serialelor polițiste. Dar scriitura Corinei mi-a amintit de ce iubesc mirosul paginilor tipărite.” (Elena Șerban, România TV)
„Nu am citit de mult timp o carte cu atâta plăcere și nerăbdare. Intuiesc o reacâie identică și din partea voastră, cei care nu ați citit-o încă. Eu încă mai râd când îmi revin în minte unele pasaje” (Adrian Panait)
„Captivantă, amuzantă, cinică, despre povești de viață. Un pic de amar, că așa se întâmplă lucrurile” (Emilia Catană, Tîrgu Mureș)
„Tot ceea ce vreau să știți este că vă mulțumesc pentru toate momentele în care am râs cu gura până la urechi (deși ultimele 30-40 pe pagini le-am citit în avion), pentru modul în care ați surprins realitatea anilor și societății în care trăim: spumos, colorat și fără pic de vulgaritate, pentru originalitatea conceputului în sine.” (Alexandra Crețu, Grecia)
„O carte cu subiect și predicat, cu vervă și nerv, care mă face să aștept continuarea posibilă” (Daniel Luca, Timișoara)
„O lectură vie,vibrantă, cu mult umor. Just loved it! ” (Lumi Șerban)
„ Mare curaj ai avut să devoalezi trăirile unei femei. Este vițăa, banalul ridicat la rang de literatură. Și cât de sus și de bine ridicat! Felicitări, Corina Ozon!” (Vali Orțan)
„E o pledoarie pentru frumusețea vieții, pe care fiecare e liber s-o trăiască după bunul plac, fără incitări și fără false pudibonderii ! Dar poate cel mai important…nu uitați să zâmbiți !” (Elena Mitrofan, Bacău)
„E o carte îndrăzneață și foarte actuală , și cred că, la fel ca mine, fiecare se regăsește, mai mult sau mai puțin, în vreun personaj sau vreo situație din carte. E o carte scrisă de o femeie, deopotrivă pentru bărbați și pentru femei .” (Magda Luță David)
„Cartea are un ritm alert, de semifond, ce te-„aruncă” de la o trăire la alta, adică de la un vîrf al triunghiului la altul, o goană de-a lungul catetelor devenite oarecare sub imperiul unghiurilor mereu mișcătoare create/distruse de furtunile de sentimente. Sfârșitul…. sfârșitul e altfel” (Marian Bîclea, Galați)
„”Zilele amanților” este o satiră a moravurilor și vremurilor contemporane, în termeni mai lejeri – e un roman care nu care cum să nu placă și să stârnească râsul” (Diana Elena Neață, Mioveni)
„N-ai timp să respiri, n-ai timp să-ți dai cu părerea, că te-mpinge acțiunea de la spate. Zilele Amanților a fost scrisă și se citește cu viteza surfingului de net, după o pauză de-o zi: cu înfrigurare, cu imaginea bine reglată din tunning, cu sunetul la maximum.” (Magdalena Manea, Canada)
„O carte despre viața reală. Acum am terminat-o de citit. Te-am cautat pe Facebook să-ți spun „mulțumesc”. Asta este lumea reală, nu utopii și bălării roz.” (Rareş Meseşan, Constanța)
„Mulțumesc tare, Corina Ozon. Pentru cele mai sincere zâmbete din ultimul timp” (Theodora Massini, Antena 1)
„”Zilele amantilor”, o carte tonică, precum un râu de munte!
Lectura curge lin, mă trece peste pietre, dar mă pastreaza-n matca. M-am oglindit in el. Am râs pe malul lui si am plecat spre casa.
Ce-am invatat de-aici…că viața e frumoasă!
Felicitari, Corina Ozon!
Dacian Micu
Detroit, SUA”
„UN ROMAN DE REGLAT CICLUL ŞI ERECŢIA
Cartea Corinei Ozon e o conspiraţie mârşavă împotriva ipocriziei şi minciunii. Ipocrizia monogamiei şi minciuna dragostei care învinge totul. E un roman al adevărului că bărbatului i se oxigenează creierul doar prin gaura penisului şi că femeii îi scoţi din cap conceptul falic doar cu bisturiul. Exagerare, oare? Când citeşti despre Cati, Mircea, Larisa ori Nelu te simţi normal în orice situaţie şi din orice poziţie ai păcătui în viaţa post-roman. Orice culpabilitate năpârleşte în faţa naturaleţii cu care personajele mint, înşală ori se prefac doar pentru a găsi un strop de fericire, la fel de persistentă ca parfumurile contrafăcute.
Cartea Corinei e una cu care te droghezi rapid şi masiv, într-o doză unică pe care o poţi reumple cu a 2-a, a 3-a sau a 4-a lectură.
Există înainte şi după Zilele Amanţilor. Femeile îşi reglează ciclul iar bărbaţii erecţia în funcţie de lectura romanului. Unul scris parcă de un internaut grăbit, ca să nu fie prins cu mâna la sexul virtual.
Amanţii ne ajută să lepădăm, măcar pe parcursul lecturii, pieile moarte ale normelor sociale, etice sau morale. Pieile ce ne împiedică să gustăm zilnic şi voluptuos din fructul oprit. Muşcăm din măr fără să ajungem vreodată la sâmburi. Nu ne interesează sâmburii înţelepciunii. Vrem tentaţii, senzaţii, felaţii, ca acolo, în Zilele şi, în curând, Nopţile Amanţilor !
Ajungem să ne simţim bine cu promiscuitatea neoliberală, la noi acasă, pe masa din sufragerie. E o promiscuitate în formă continuată, care ne face să ne şoptim seara, în griul patului conjugal : Je suis Cati, je suis Mircea, je t‘aime, moi non plus ! Amintiţi-vă de asta când veţi fi la prima înfăţişare de divorţ şi mulţumiţi-le Amanţilor că v-au eliberat.” (Cristian Niculescu)
„Aveam nevoie de ea! Prietena mea m-a dus sa vad cum toată lumea „sanatoasa” râde, cântă şi dansează, dar mai ales „face sex” într-o frenezie…. Oamenii TRAIESC!!!… de aproape un an sunt prizoniera in trecut…prizonierat ce are drept cauză copilul, gura lumii şi teama de a o lua de la capăt…Trăim încă într-o lume a prejudecăţilor, în care contează mai mult etichetele decât propriul suflet… Apropierea morţii este unul dintre cele mai puternice afrodisiace…Inca un deces in familie si …a intervenit ea, prietena mea …a aparut cu o invitatie la party funclub „Zilele amantilor”…Nu accepta un refuz. TREBUIA sa plec la drum. Am stat impreuna un weekend intreg. De cand a plecat Grigorios, la fiecare „prima” sarbatoare fara el, o prietena cu suflet drag mi-a fost aproape! Acum urma …8 Martie ! M-am conformat…si inca zambesc datorita Ozonului…DA! Am cunoscut-o pe ea , pe Corina Ozon ! Zambet cald, ochi luminosi si expresivi si… o voce blanda ce rasuna ca un suvoi de munte ! Ne-a intampinat intr-un restaurant italienesc Old Nick Pub din Piata Lahovari, Bucuresti ! Cumva nelalocul meu, mi-am facut de lucru citind din meniu povestea batranului navigator Nick, stramos al proprietarilor pub-ului, un marinar stabilit intr-un port de la Dunare, care zilnic, bea cate doua pahare de whisky canadian, pana in momentul in care a decis sa se lase de baut. Si de atunci a baut numai unul…Minutele treceau…Veneau din ce in ce mai multi oameni…unii pareau ca se cunosc intre ei, pe altii ii stiam „de la televizor”…Nu gaseam nici explicaţia şi nu-mi gaseam nici echilibrul…prea multe in mintea mea intr-o zi, intr-un an, intr-o viata…dar mai nimic despre carte…discutii despre libertate, dorinta de aventura, incercarea de a-ti gasi norocul intr-un loc nou, complet necunoscut…Oameni veseli, binevoitori, interesanti…am rasfoit cartea si citit suficient cat sa fac cunostinta cu Mircea si cu Cati ,amantii din ” ZILELE AMANTILOR” al carei titlu se afla pe buzele tuturor…nu e o carte, e un curent! M-am surprins razand sau chiar ridicand o spranceana…NU CREEED! Cartea este scrisa de EA? Cu atata caldura m-a informat ca o sa apara al doilea volum. Ma bucur ca cineva a avut curajul sa deschida „Cutia Pandorei” si ca am cunoscut acea persoana. Citind cartea ei am descoperit pe de-o parte caractere pe care le-am intalnit insa si caractere pe care (din fericire) viata nu mi le-a scos in cale. Dar mi-e clar ca exista! Ne-am continuat calatoria spre Valcea si noaptea am citit „Zilele amantilor” de Corina Ozon. Astept urmatorul volum…” (Marilena Niţulescu)
”O vad ca pe o radiografie exacta a societatii, a directiei in care evolueaza relatiile, evolutie care din pacate a ajuns normala, tolerata aproape in unanimitate de noi toti, nimic nu mai socheaza.
Dincolo de comicul situatiei, de detaliile picante si sinceritatea limbajului vad o participare activa la cotidian, un atac impotriva ipocriziei mai ales cea feminina, pentru ca fie ca vrem fie ca nu vrem inca avem tarele inculcate de mama, bunica si cine stie ce alta matusa care stie sigur ca toata vorbaria asta deschisa despre anumite subiecte nu face bine.
Este o carte despre iluziile care devin repede adevaruri descoperite, despre graba, despre refuzul nostru de a vedea evidentul si despre tendinta de indumnezeire a persoanei iubite.
Nu stiu daca parerea mea este conforma cu asteptarile tale de la cititori, insa pana la urma fiecare dintre noi percepe diferit.” (Ecaterina Mincu)
”Zilele amanților – Corina Ozon
Luați de citiți, de hăhăiți.
Singuru’ lucru bun că i-am citit pe Amanți abia acum, după puțin peste jumătate de an de la lansare, e că perioada agoniei de a aștepta după următorul volum mi-e mai scurtă ca acelora care i-au citit mai devreme, dar tot la fel de intensă mi-e.
Corina, ai surprins atât de bine cum toată paranoia și disperarea amanților conectează și leagă lucrurile între ele, cum firul îl despart în 4 ori patru.
Pisica mea e borțoasă și sorocu’ e aproape. Pe un mâț îl botez Frevonia, că m-am lățit de râs când am dat de numele ăsta în carte. Apoi am dat de Epaminonda Potrivitu. Fratele meu, am dat la hăhăit de-am zgâlțâit tot patul cum a făcut și Lidia. Am o vecină care a avut o cățea pe nume Găgina. Cu nume din astea în jurul tău, cum să zici că viața-i tristă?
Hehe-urile și hihi-urile, genial presărate în text.
Scriitura. Doaamne, Corină! Superbă. Genială. Totul s-a petrecut bum-bum-bum. Și tot în ritmul ăsta te lovea și hăhăitul.
Deci, pe scurt, impresia: cartea te leagă de ea precum îi leagă pe amanți pofta pentru celălalt.
Sfârșitul cărții m-a făcut să mă dau cu capu’ de pereți că nu am în mână volumul doi.
Alexandru Petria nu recomandă proștilor si bigoților această carte. Eu n-o recomand nici celor cu inimă mai slabă că-i risc mare de-o sincopă la cum te face cartea să râzi, să dai pe gură răget de măgar.
Corina, îți voi cumpăra viitoarele cărți și dacă ele constă în lista de cumpărături dată lui Mircea de către Teo. Sunt fan până la măduvă!” (Florin Giurgiu)