A trecut ceva timp de când n-am mai dat un interviu, dar și pentru acesta am supus-o pe Cristina Lincu la multă răbdare, cred că se fac aproape două luni de când mi-a trimis întrebările. Nu a fost așa pentru că nu aș fi vrut, mai ales pentru CATCHY, unde am scris și eu pe vremea când nu publicasem cărți, dar am fost și sunt foarte prinsă cu drumuri, proiecte, serviciu, casă. Iată, așadar, interviul, adică tirul de întrebări la care am răspuns fără ezitare 🙂

Cred că „intelligence is sexy” şi obișnuiesc să întreb „spune-mi ce muzică asculți ca să-ți spun cine ești”. Ador ploile de vară.

Corina, aceste cuvinte încheie prezentarea ta de pe site-ul corinaozon.com și mărturisesc că mi-a atras atenția și datorită ultimei propoziții ce m-a încărcat, instantaneu, de energia aceea binecuvântată și răcoritoare a unei ploi de vară de care, uite, ai reușit să mă faci să-mi fie dor în această primăvară înghețată. Îți mulțumesc că ai acceptat să stăm de vorbă pentru comunitatea Catchy în rândul căreia, sunt sigură, se regăsesc și mulți dintre cititorii tăi, tu fiind și una dintre autoarele revistei. Noi ne știm din online de ceva ani, chiar înainte să ia naștere cunoscuta ta serie „Amanții”. Chiar așa, cum a început totul?

Interviul integral aici.