Prima mea întâlnire cu Sibiu, a fost în vara din 2015, în timpul turneului meu de lansări prin țară. Atunci am cunoscut un nucleu de oameni minunați căruia pe parcurs i s-au alăturat alți oameni minunați. Atunci am cunoscut-o pe Loredana Kaschovits, creatoarea brandului de cosmetice naturale Luthelo, cu care am dezvoltat o legătură specială. Prin ea a venit Ana Maria Micu, apoi s-a creat o rețea de conexiuni miraculoasă. Și toamna aceasta începe cu Sibiu, pentru că, nu știu cum s-a întâmplat, dar în ultimii doi ani a fost la fel. În septembrie 2015 a fost și Festivalul de pe Scări, unde au fost prezentate rochiile create de Gio Tara, cu numele personajelor feminine din seria „Amanții”. Iar în septembrie următor am avut o întâlnire frumoasă cu cititorii sibieni la Atrium Cafe. Și iată că și acest septembrie pare că știe deja singur drumurile, și mă duce tot la Sibiu.

De data aceasta e un eveniment ceva mai complex, „Scriitoarea Corina Ozon și culisele deciziilor”, organizat de Thea Events prin grija Codruței Răbăgel, împreună cu care am gândit acest concept. Este vorba de o întâlnire pe tema deciziilor pe care le luăm și ce consecințe au asupra noastră și asupra celor din jur. Desigur că fiecare dintre noi ia decizii și întrebarea pertinentă ar fi cu ce aș fi eu mai mult, ca să vin să vorbesc despre lucruri pe care le facem cu toții la un moment dat în viața noastră? Desigur că preocupările mele pe mai multe planuri, în care am reușit datorită deciziilor luate, pe fondul statutului de mamă care și-a crescut singură copilul, de om care a avut de înfruntat bariere și prejudecăți sociale, toate reprezintă un mix de experiențe pe care oamenii doresc să le afle. Și voi veni la Sibiu pentru a le împărtăși. Voi răspunde tuturor întrebărilor și voi încerca să realizez o călătorie printre principalele mele momente de răscruce, în care am fost pusă în fața unor alegeri. Fiecare alegere pe care o facem ne trasează drumul pe care o luăm mai departe. Este important să știi ce ai în bagaj, cât și ce poți duce, la ce să renunți, ca să nu fie prea greu și ce mai poți lua cu tine de pe drum.

Vom vorbi și despre cărțile mele, cum am ajuns să scriu și ce a însemnat pentru mine această perioadă fulminantă de trei ani, de când sunt scriitor, în afară de șase cărți care se bucură de succes. Voi fi bucuroasă să revăd prieteni dragi din Sibiu, femei trecute prin povești pe care le cunosc și care, la rândul lor, sunt exemple pentru comunitatea sibiană. Împreună vom vorbi deschis și sincer, cu speranța că cei care participă vor pleca de acolo cu ceva în suflet.

Evenimentul va fi găzduit de Exclusive Hotel&More, un loc elegant și cald, căruia îi mulțumesc. Voi aduce și cărți scrise de mine pe care le puteți lua cu dedicație, vom face fotografii și voi veni cu multe surprize de la Marcman, producătorul parfumurilor „Amanții”, și de la Adesgo, un colaborator fidel. Clinica Gineko Pro Medical, un alt partener al evenimentului, oferă o consultație gratuită în specialitatea obstetrică-ginecologie, de fapt avem câțiva câștigători ai concursurilor lansate pe pagina evenimentului pe Facebook și își vor primi premiile după eveniment. Mai sunt câteva locuri libere și vă puteți înscrie direct aici. Eu vă aștept cu drag și vă pot garanta o seară interesantă, plină de povești adevărate, pentru că oamenii sunt povești, iar poveștile se spun și se scriu.

Ne vedem pe 25 septembrie la Sibiu, la ora 18,30, la Hotel Exclusive&More! Mulțumesc, Thea Events pentru invitație și pentru organizare! E nevoie să adaug că fix în septembrie am debutat ca scriitor, anul 2014? Decizii, decizii…