Tentații 29 martie bun

        Că tot n-am mai ieșit în lume cu cărțile demult și am tot fost întrebată când mai organizez un eveniment, pentru că așa obișnuiam. Adevărul e că ultima lansare am avut-o în noiembrie, anul trecut, la Târgul de carte Gaudeamus. Tradiția, ca să spun așa, era o lansare în București, urmată de un șir de alte lansări prin țară. Am luat o pauză, pentru că am avut de scris, dar am și pus la punct un nou concept, Corina Ozon Connections (ați putut urmări unul dintre proiecte pe siteul dupa35.com, cu poveștile adevărate ale femeilor din toată lumea, care nu s-a încheiat). Odată cu primăvara, am gândit un eveniment legat de cea mai recentă carte a mea și astfel a ieșit „Tentații de primăvară”. Va fi o lansare aparte, la care vor participa branduri cunoscute, care vor vorbi despre tentațiile pe care domeniile lor le oferă, dar vor încerca să-i tenteze și pe cei prezenți. Pe scurt, vom avea o degustare de vinuri, oferită de SmartDrinks.ro, de la Diamond by Adesgo vine Corina Gaftoi, care a pregătit niște surprize, cum altfel?, tentante. Ioana Cioroianu (Farmec) va prezenta un produs revoluționar de la Gerovital, care va aduce primăvara pe fețele tuturor. Pe ele le-am cunoscut la evenimentele Danei Săvuică, pe care o admir foarte mult, a fost o empatie din prima clipă și au acceptat să facă parte din Tentații. Le-am cooptat la acest eveniment și pe fetele de la Mothers and The City, un site popular realizat de Maria Coman, Theodora Massini, Laura Huc și Bianca Moruș. Unele nume vă sună cunoscute, pentru că le știți de la televizor, mai exact Antena 1 și Antena 3. Urmează să vedeți despre ce tentații vor vorbi. Nu va lipsi Marcman, cu parfumurile consacrate „Cati” și „Mircea”! Și, desigur, veți putea lua cărțile mele cu autograf.

        image1 (1)Evenimentul e găzduit de Galeria Alexandra’s, un loc minunat, o colecție de povești din diverse secole până în zilele noastre, de la picturi și piese de orologerie, până la mobilier, lampadare și bijuterii. Am fost plăcut surprinsă să aflu că aparține unei fete, care are 27 de ani, absolventă de ASE, cu masterat în Management în Resurse Umane, acum în ultimul an de studii doctorale în același domeniu. Alexandra Bucur și-a dorit să aibă propriul business, care să îmbine ce a învățat cu ceva care să-i bucure sufletul. Lumea artelor nu e chiar la ea acasă în România. Dar ea s-a gândit că poate veni cu ceva diferit prin serviciile pe care le oferă. Galeria are și regim de consignație și, printre altele, ca un concept original, închiriază tablouri (din sec. XVII și până în prezent – majoritatea aparținând unor pictori romani, printre care Grigorescu, Ressu, Tonitza, Luchian, Baba), obiecte de mobilier și decorațiuni de interior și exterior din secolele XVIII si XIX. Tot la Galeria Alexandra`s se pot autentifica și evalua obiecte, se acordă servicii de înrămare și restaurare, consiliere design interior și exterior, se pot organiza evenimente. Mai mult, până acum, Galeria Alexandra’s a organizat cinci tabere de pictură cu artiști consacrați români și străini. image5

         Clădirea în care funcționează Galeria este încărcată de istorie și v-am spus toate acestea ca să vă fac curioși să aflați mai multe miercuri, pe 29 martie, de la ora 18,30, strada Piața Amzei, nr 5, București. Intrarea este liberă. Evenimentul va fi filmat și transmis pe site-ul Galeriei. Detalii despre confirmări participare găsiți aici. Vă aștept la Tentații de primăvară! Mulțumesc celor care sprijină acest eveniment: SmartDrinks.ro, Diamond by Adesgo, Marcman, Farmec, Galeria Alexandra’s, Bringo, Editura Herg Benet! Despre Alexandra și Galeria ei vom mai vorbi.

17492844_1289027001189255_3681090884914257116_o

Foto arhiva personală Alexandra Bucur

Bringo-A4,-bleed-3mm