you

       Marți, 7 februarie, plec la o nouă întâlnire cu arădenii și abia aștept, pentru că toate evenimentele pe care le-am avut în Arad au fost frumoase. De data aceasta, voi pleca cu dublu scop: pe 7 și 9 februarie voi participa la modulele YOU, ca să vorbesc despre relații complicate. Titlul modulului meu este „What You love” și se va desfășura la „Biosweets”, de la ora 18,30. Voi spune mai multe imediat. Dacă tot mă aflu la Arad, nu puteam rata ocazia de a lansa romanul „Tentații”, de altfel la cererea cititorilor de acolo, care m-au primit atât de cald de fiecare dată. Ne vom vedea cu „Tentații” la Boeme Teatru, miercuri, 8 februarie, ora 18, cum altfel?, pe Calea Revoluției nr. 103. Vor fi alături de mine scriitoarea și medicul Otilia Țigănaș, scriitoarea Mihaela Livia Popa și Paul Micșa.

Revenind la YOU, este o invitație care mi-a fost adresată de anul trecut, de către Paul Micșa, fondatorul acestui proiect de dezvoltare personală. Am acceptat calitatea de speaker, nu pentru că Paul și Mihaela îmi sunt prieteni, ci și pentru că mi-a plăcut modul în care ei prezintă cu ce vin diferit. Mi-a plăcut stilul lor relaxat și diversitatea domeniilor: comunicare, fashion, design, life style, body language, branding. Sunt mai mult decât cursuri, sunt împărtășire de experiențe. De fapt, proiectul YOU 2.0 așa a și pornit, dintr-o experiență trăită de Paul: „În urma cu 4 ani, Paul, era un om simplu, condiție modestă, resemnat de faptul că e gras si urât, condus de societate în viață. Pe scurt, Paul era bărbatul care nu avea încredere în el și care spunea că lumea trebuie să-l placă așa cum este, gras și mediocru. Ce pot să spun este că, la un moment dat, într-o dimineață, s-a produs un click. Mă uitam în oglindă și m-a apucat greața de mine. De acolo a început schimbarea mea. Am început sa ma interesez de aspectul meu, despre ce înseamna să fii un gentleman, și încet, încet am dat jos din măștile false pe care le aveam. Pot spune că a fost foarte grea schimbarea și drumul a fost destul de lung, însă astăzi pot spune că Paul Sergiu este total alt om, un om care are grijă de el, de imaginea lui, și da, nu mai poartă măștile societății în care trăim. Sentimentul acesta de a fi liber este înălțător. Vă provoc să vedeți și să simțiți și voi libertatea. Be YOU!”.  Iar eu vă aștept să vorbim despre relațiile care ne blochează evoluția sau cum distingem ce ne face bine de ceea ce ne face rău în sentimente. Aștept povești de viață, sunt sigură că va fi interesant. Va fi o experiență interesantă pentru mine de a-i asculta pe oameni și de a le vorbi. Este momentul in care scriitorul își filtrează viața ca om, iar omul îi furnizează hrană scriitorului.

Așadar, 7 și 9 februarie e YOU, Biosweets, ora 18,30. Detalii găsiți aici. Iar 8 februarie e despre romanul „Tentații”, la Boeme Teatru, ora 18. Veți putea lua cărți cu autograf și vom sta de vorbă. Intrarea e liberă. Arad, AMR 2 zile!

tentatii-arad-2017