Am schimbat direcția și am mers la Buzău și Vama Veche. La Buzău am avut o surpriză plăcută, am întâlnit cei mai mulți ziariști pe metru pătrat la o lansare de carte. A fost o desfășurare de forțe mass media. Evenimentul s-a petrecut într-un mall și a fost filmat integral. În studioul amenajat acolo a fost și public, iar eu împreună cu fostul coleg din televiziune, Cătălin Bădulescu, am făcut un fel de entertainment. Am vorbit despre „Zilele amanților” și „Nopțile amanților” făcând conexiuni cu realitatea. Am tot spus că romanele mele sunt 100% realitate, viață, așa că am avut ocazia să povestesc de unde m-au inspirat anumite scene. Publicul a fost cumințel, dar foarte atent. Am acordat și un interviu, în cadrul emisiunii „Oameni”, realizată de Mădălina Manolache, căreia îi mulțumesc pentru profesionalism, la fel cum îi mulțumesc și lui Gabriel Costianu, directorul trustului Grup Media Tv Sat, care a organizat totul. La sfârșit am dat autografe și m-am fotografiat cu buzoienii. Prietenoși și glumeți, sigur se vor regăsi printre cărțile mele.

La Vama Veche a fost ceva foarte interesant. Eu vorbeam de pe o terasă mică și cochetă unui public așezat pe cearșafuri, la plajă. Am lecturat fără cenzură și parcă totul era de acolo. În fața mea se legăna marea, iar briza îmi întorcea paginile. Am donat câte un exemplar din cărți Bibliotecii Plaja de Carte, administrată de Anda Runtag, căreia îi mulțumesc pentru invitație și organizare. „Amanților” nu le-a stat rău deloc vamaioți 🙂 Îi mulțumesc și lui Dan Blueman, care, cu o seară înainte, a venit de la un concert ca să îmi aducă microfon, ca să se audă mai bine vorbele mele.

Peste tot au fost cu mine și fanii din grupul True Blue, prieteni neprețuiți. Cărora le-am dedicat un imn, cântat de Andra Ozon, verișoara mea, la Vama Veche. Compozitor- Florin Milian, un om de aur, căruia îi mulțumesc.

Mai jos puteți vedea câteva instantanee de la Buzău și Vama Veche, dar și asculta imnul True Blue. Mâine plecăm să cucerim Moldova: Iași, 14 august la Retro Cafe, Suceava, 15 august la Apropo Cafe, Galați, 29 august la Seven. Ne mai auzim.

Buzău

Vama Veche

Imnul True Blue