online-dating-profile-internet-sex-flirting-ecards-someecards

someecards.com

Pleacă de la serviciu grăbită şi îşi aminteşte că trebuie să cumpere ceva de la magazin. Nu mai e pâine, parcă şi untul s-a terminat. Ar trebui nişte ulei şi zahăr. Cum naibii se termină astea toate odată! Dar întotdeauna. Off, şi la casierie e coadă. După ce iese din magazin, o ia pe aleea din spatele blocului. N-are chef să dea nas în nas cu vreo vecină. De fapt, nu vrea să se vadă cu nimeni, e grăbită să ajungă acasă. Cheamă liftul, urcă şi, în sfârşit, intră în casă. Se dezbracă repede de palton, aruncă plasa cu cumpărături pe masa din bucătărie şi fuge la calculator. Înjură firma care furnizează internetul, ca de obicei, sunt nişte boi şi labagii. În sfârşit, s-a încărcat pagina şi intră în lumea ei. Aruncă o privire fugară peste ultimele postări, deja e expertă, ştie cui şi în ce măsură să dea like. La cine ştie ea că îi dă likeuri, i le întoarce şi ea. Restul sunt în listă pentru palmares, să dea bine la număr. Moare de invidie Geta, că ea are doar 3453, iar ea acuşi atinge 5000. Nu ştie ce să facă, pagină nu vrea, că doar nu e vreo vedetă. Dar, lasă, că are vreo 15.000 de „urmăritori”. Că wallul şi l-a lăsat public. Anumite postări, mai ales poze, sunt închise pentru cei care ar putea să o bârfească. Sunt mulţi invidioşi, mai ales invidioase pe lumea asta. Şi n-o să vină acum orice ţoapă să-i strice ei munca de atâtea luni!

În Ajunul Crăciunului, după ce a terminat de gătit, era ruptă de oboseală, a zis să se relaxeze şi ea puţin. Şi-a făcut o poză în sutien roşu cu căciulă de Moş pe cap. A primit 902 likeuri. O avere! Altele mor şi n-au aşa ceva. Şi-ar vinde sufletul, ştie ea. Dar a uitat să o blocheze pe Ioneasca, iar a doua zi, când a venit la masă, erau mai mulţi musafiri, a început aia cu glumele. „Fă, să-ţi coşi sutienul, că e breteaua ruptă”. A încremenit cu oala cu sarmale în mână. Noroc că toţi erau ocupaţi cu mâncatul şi băutul şi nu a zis nimeni nimic. E adevărat, breteaua era deja descusută, dar alt sutien roşu nu mai avea. Şi pusese nişte efecte că să nu i se vadă creţurile de pe gât. Iniţial şi-a pus o beteală, dar îi acoperea sânii. Dar Ioneasca asta, a naibii, nimic nu pierde. Dar s-a lins pe bot să mai vadă ceva. O lasă doar la poze cu familia şi la cântece. De fapt, ăsta e nivelul ei! Ce ştie ea ce e aia o poză artistică ce transmite un mesaj! Şi oricum moare de invidie. Ea n-ar putea niciodată să apară cu şuncile alea doar în sutien şi chiloţi. Însă cu Vali e altceva. Aia e de viaţă. Când au ele un pic liber, se întâlnesc şi fac împreună selfiuri. Au un succes nebun. Comentează bărbaţii la greu, unii vor să le ia de neveste aşa cu ce au pe ele. Adică mai nimic. Bine, mulţi sunt indieni şi arabi, nu prea înţeleg ele ce spun ăia pe limba lor. Dar văd inimioare şi e clar că sunt îndrăgostiţi. Mai sunt şi perverşi, care spun direct cam ce le-ar face şi unde le-ar băga-o, dar, lasă, sunt buni şi ăştia. Atrag curioşii. Hehe, păi, dacă erau ele mai tinere, ar fi cucerit Internetul. Fufele astea de acum nu ştiu decât să-şi ţuguie buzele. Că mai trebuie să ai şi ceva în cap. Uite, la poza în sutien ea a scris aşa: „Lasă-te dus de mirosul de sărbătoare şi cozonaci, bucură-te de friptură şi bucuria intră în casă. Vă pupik, dragii mei”. Păi, cum să nu placă bărbaţilor când e vorba de mâncare?

De vreo trei săptămâni, ea şi cu Vali sunt în vorbe cu vreo trei tipi. Îi invârt pe degete cum vor ele. Vali s-a supărat pe unul şi i-a dat block. Cică o are mică. Aşa i-a zis ei una, Mariana, care se întâlnise cu el. Păi, aia are creier în cap? Dacă era un psihopat? Plus că ea le spune clar tuturor că nu-şi înşală soţul. Te poţi distra foarte bine şi aşa, fără să intri în gura lumii.

Se aude uşa de la intrare. A venit şi soţul. Noroc că a rămas nişte friptură şi salată de la Revelion. Vreo două zile stă şi ea liniştită şi are timp să facă poze ca lumea, nu în grabă. Să vezi atunci likeuri şi oftică !