Dragi fideli ai amanţilor, a sosit şi ziua în care poveştile vor purta de acum un nume şi sper să le fie cu noroc. Înainte de a dezvălui titlurile câştigătoare, am două vorbe de zis: mi-a făcut o deosebită plăcere ca pe parcursul acestui exerciţiu de imaginaţie să întâlnesc oameni tare faini, creativi şi dinamici. Şi cel mai mult m-a bucurat că fiecare a înţeles şi a respectat pe cel care a mers mai departe. Ceea ce dovedeşte că am cititori nu numai inteligenţi, ci şi buni.

Am rămas plăcut surprinsă de diversitatea propunerilor. Vă reamintesc că au fost 103, în semifinală au intrat 56, iar din top 10, titlul care a strâns cele mai multe voturi din partea publicului este „Iubiri închise la fermoar”, propus de Camelia. 

Titlul ales de scriitorul Alexandru Petria din lista celor 56 este „Animalul cu două spinări„, propus de Mana Ciutacu, iar din top 10- „Patru rânduri de chei” propus de Iluzia. 

Vor mai fi premiaţi cei mai activi cititori ai amanţilor. Însă mai avem puţin până acolo. 

Şi, pentru că farmecul constă tocmai în faptul ca suntem atât de diferiţi, iată şi momentul cel mai aşteptat: titlul cărţii dat de autor, adică de mine, este acesta.

Vă mulţumesc tuturor pentru implicare şi reiterez propunerea de a ne cunoaşte în real toţi participanţii la concurs pentru a pregăti încă o surpriză. Pe câştigători îi rog să-mi lase o adresă de mail pentru a stabili cum vor intra în posesia cărţii cu autograf. 

Ne revedem curând la un nou episod cu amanţii 🙂

finala