in urma cu 3 saptamani scriam ca Adelin Petrisor, mai in gluma, mai in serios, dadea un anunt pt cautarea unui job. astazi, am vazut o stire care m-a bucurat cu adevarat: Jurnalistul Adelin Petrisor va lucra, de la 1 septembrie, la Stirile TVR, unde va fi corespondent special, a anuntat, joi, Rodica Culcer, Directorul Directiei Emisiuni Informative si Sport din Televiziunea Publica.
„Rolul pe care i l-am rezervat lui Adelin Petrisor este de corespondent special. El va fi si o sursa de expertiza pentru tot ce tine de domeniul militar. El nu este strict la stirile nationale sau externe, ci va lucra pe subiecte complexe. Ne bucura foarte mult ca vom dezvolta impreuna subiecte complexe”, a declarat Rodica Culcer, citata de Mediafax.

iata ce mi-a spus si Adelin can l-am intrebat ce asteapta de la acest job: Pe multi din redactie ii cunosc bine, am lucrat cu ei si stiu ca sunt jurnalisti buni. Abia astept sa reincep si mai ales sa ma intorc in Afganistan. E un nou inceput cu de toate: temeri, sperante. Sper sa fie foarte bine!

mai multe despre Adelin, vedeti aici.