Iulian Comanescu este unul dintre cei mai destepti oameni pe care i-am intalnit in ultimii 18-19 ani. el spune ca eu sunt frumoasa 🙂 ( toate se compenseaza pe lumea asta!). de-aia ne-am si inteles noi bine ! in fine, imi place Comanescu pt parerile lui pertinente si lipsite de pretiozitatea celor care vorbesc despre brand-uri. in plus, nu are aroganta celor obisnuiti sa li se ceara des parerea. pt ca lui Comanescu ii cer f multi parerea si nu oricine si despre orisice. cititi de exp ce zice el despre adevarata problema a stirilor de la Antena 1 si schimbarea crainicelor.

imi place foarte mult Cristina Bazavan, sefa de la revista TABU. pt ca, in timp ce cultura romana este marginalizata sau, mai rau, ignorata, in timp ce ,in general, vorbim rar de carti, filme,dans si teatru, Cristina se lupta sa promoveze frumosul. este o placere sa-i citesti blogul. este ca un croissant proaspat la o cafea . il savurezi. campaniile pe care le initiaza  si felul in care reuseste sa se detaseze de tot ce se intampla este fantastic. Cristina a semnalat faptul ca pe coperta revistei americane  TIME apare dupa un deceniu un mare scriitor in viata: Jonathan Franzen.

spumoasa Sana Nicolau nu lipseste din lecturile mele zilnice. are ceva din Carrie Bradshaw, personajul din Totul despre sex. feminin, autoironic, plina de talent. posturile ei despre barbati sunt savuroase. de citit neaparat mai ales in zile stresante de munca. te relaxeaza instantaneu.

colegii de la Antena lasa deoparte pt cateva momente zbaterile politice si stiri negative si scriu. producatori si editori in spatele camerelor de luat vederi, dar si vedete,crainici si reporteri vin pe Traim in Romania sa ia o gura de oxigen si sa lase un post. Alessandra Stoicescu, Cosmin Silistraru, Adriana Popescu, Adelana Nistoreasa…lista lunga o gasiti pe blog.

daca vreti sa aflati chestii picante din culisele sedintelor de guvern si nu numai nu-l ratati pe Rahoveanu, un prieten vechi acreditat pe acolo, cu blog under cover.

Dan Negru imi place la nebunie, nu numai pt ca e timisorean ca si mine, ci pt ca are cu adevarat talent la scris. o atentie fina la detalii si bucati de viata redate in povesti emotionante. fair play si respect. ma amuza lozinca lui ” cand scriu , nu tzip…” 🙂

tot din familia emisiunilor de divertisment e si Mircea Radu, care mult timp si-a ascuns identitatea sub blogul lui Paul Radu Mircescu. dincolo de faptul ca scrie f bine, Mircea si-a descoperit o pasiune pt fotografie, pe care o cultiva in mod profesionist. in plus, il asteptam sa prezinte stiri din nou ( la TVR ? 😉 )